Steaua, ofertată să promoveze direct în Liga 2! Răspunsul dat aproape imediat de colonelul Cristian Petrea. Ce jucători rămân sub comanda lui Lăcătuș

Marius ANGHEL 28 Jun. 2018, 15:06 Ligi județene

Steaua, echipa care a terminat pe locul 2 în Liga a 4-a București, a primit o ofertă de a promova direct în Liga 2, prin fuziune cu un alt club, după ce formația roș-albastră a ratat promovarea sportivă pe teren, în fața Academiei Rapid. Colonelul de la CSA Steaua, Cristian Petrea, a vorbit despre acest subiect, dar spune că nu a fost de acord cu propunerea primită.

Ilie Ciuclea, patronul lui Juventus București – club care-și va schimba denumărea în Daco-Getica București -, așa cum Marius Baciu a anunțat în exclusivitate la ProSport LIVE, i-a propus lui Petrea ca Steaua să promoveze direct în Liga 2 prin fuzionarea cu echipa sa.

Juventus București a retrogradat în Liga 2 la capătul sezonului trecut. Gazeta Sporturilor scrie că Petrea nu a fost, însă, de acord cu propunerea lui Ciuclea: „A fost o discuție, a durat cinci minute, acum trei săptămâni. A fost o discuție informală. Chiar a doua zi am dat un răspuns, am zis că nu suntem interesați. Am analizat contextul și oferta lor și am declinat totul”, a spus colonelul Petrea, citat de gsp.ro.

Dacă ar fi acceptat să fuzioneze cu Juventus București și ar fi ajuns direct în Liga 2, Steaua trebuia să treacă de la Ministerul Apărării în mediul privat, prin intermediul unui investitor.

Câți fotbaliști mai răman la Steaua în sezonul viitor și când e reunirea

Altfel, Asociația Steliștilor 1947 a anunțat câți fotbaliști vor mai rămâne la Steaua din această vară, după ce echipa lui Marius Lăcătuș a ratat promovarea în Liga 3. Restructurările au început prin demiterea lui Ion Ion, cel care a ocupat în acte funcția de antrenor principal.

AS susține că o parte dintre jucători le-a confirmat că vor rămâne la Steaua și în sezonul viitor. Printre aceștia se numără Claudiu Chiș, Horia Iancu, Mihai Butoi, Claudiu Zamfirescu, Bogdan Sitaru, Ștefan Pădureț, Cristian Jitaru, Alin Predescu, Adrian Vâlcea, Mihai Olaru, Florin Răsdan și Cătălin Mirea.

Acesta nu este, însă, lotul complet cu care steliștii vor ataca noul sezon, în care speră să promoveze în Liga 3. Reunirea este programată pe 16 iulie, mai scriu cei de la AS ’47 pe Facebook.

Marius ANGHEL 28 Jun. 2018, 15:06 Ligi județene
Pe aceeași temă