Marian Constantinescu continuă ca jucător-antrenor la echipa unde a plecat Erik Lincar. Atacantul, dezamăgit de cei de la AS SR Brașov

Marian Constantinescu continuă ca jucător-antrenor** la echipa unde a plecat Erik Lincar. Atacantul, dezamăgit de cei de la AS SR Brașov

Atacantul Marian Constantinescu (36 de ani) și-a încheiat contractul cu Juventus București, care mai nou se numește Daco-Getica București, și a ales să-și continue cariera de jucător la echipa unde a plecat fostul antrenorul secund al trupei din Colentina, Erik Lincar. Va fi însă și secundul fostului stelist. Constantinescu a semnat cu Voința Turnu Măgurele, club din Liga 3 care își propune promovarea în noul sezon.

Brașoveanul a ajuns la un acord cu oficialii echipei teleormănene unde va pune umărul la promovare din postura de jucător, dar și antrenor secund! „Au fost discuții cu mai multe echipe, chiar și din Liga a 2-a, dar am aceptat oferta celor de la Voința Turnu Măgurele pentru Erik Lincar, dar și pentru condițiile foarte bune de la această echipă care își propune promovarea. Am lucrat cu Erik Lincar la Chiajna, Clinceni și Juventus București, astfel că îl cunosc foarte bine. Am ținut legătura cu el și chiar mi-a propus să fiu și secundul său. Mi-am dat acordul, iar la finalul acestei săptămâni, când voi reveni în țară, voi semna contractul. Este o provocare pentru mine, astfel că voi merge la Turnu Măgurele să promovăm în Liga a 2-a”, a spus, pentru Monitorul Expres, Marian Constantinescu, cel care în această perioadă se află în Slovacia pentru a-l susține pe fiu său, legitimat la clubul Junior Brașov, care participă la Fragaria Cup.

Fostul atacant al Brașovului este dezamăgit de faptul că nu a fost contactat de nimeni de la AS SR Brașov. „Îmi pare rău că nimeni de la AS SR Brașov nu s-a gândit la mine, deși am văzut că fac transferuri pe bandă rulantă. Îmi dorea foarte mut să mă întorc acasă. Singura ofertă din zona Brașovului a venit de la AFC Hărman”, a încheiat atacantul care în cariera sa a jucat la FC Brașov (în trei rânduri), Juventus București (în două rânduri), Poli Timișoara, CFR Timișoara, Gloria Bistrița, Jiul Petroșani, Inter Curtea de Argeș, CS Otopeni, Ceahlăul Piatra Neamț, Concordia Chiajna și Academica Clinceni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă