Fără bacșiș pentru „băieții cu pizza”! UTA vrea să meargă mai departe în Cupă

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 17:35 Stiri
Fără bacșiș pentru

Proaspăt întorși din Austria, utiștii strâng rândurile pentru al treilea meci din Cupa României. Mâine, pe arena din Sânnicolau Mic, trupa condusă de Roland Nagy e față în față cu „băieții cu pizza” de la Mama Mia Becicherecu Mic.

„Dăm seriozitate fiecărui moment. În Cupă suntem în grafic, miercuri e încă un test pe care ne dorim să-l trecem, să mai prindem încă un tur. Dacă e posibil, dorim și o echipă de Liga I. Dar, până atunci, ne interesează meciul cu Mama Mia”, anunță antrenorul principal al alb-roșiilor.

UTA n-a avut liber după cantonament. Ieri a fost un antrenament de revenire plus o refacere la complexul Gemi Sport, iar ziua de azi a fost dedicată pregătirii meciului cu timișenii. „Întâlnim o echipă bună, omogenă și bine pregătită. Campionatul trecut au fost aproape de promovarea în liga secundă, pe sfârșit au pierdut șansa. Și tactic stau bine, nu ne va fi ușor, dar ne pregătim în așa fel încât să încercăm să ne ridicăm la nivelul lor”, a punctat Nagy, care a transmis o dorință clară vis-a-vis de partitura așteptată de la ai săi: „Sperăm să facem greșeli mai puține în defensivă. Am primit 5 goluri în primele două tururi, dar am câștigat. Acum sper să fim mai solizi defensiv și să ne menținem ofenisva”.

Cei de la Becicherec au fost antrenați, în ultimii ani, de Sorin Bălu, cel care a preluat tocmai echipa ce îi sufla promovarea campionatul trecut, FC Caransebeș. Mama Mia a rămas pe mâna lui Petre Narcis, fost elev al lui Gigi Borugă la Motru, pe vremuri, și a lui Mihai Hromei, fundașul de altădată al Unirii Sînnicolau Mare. Cei doi au condus un semicantonament pe plan local. În turul precedent, adversarii arădenilor au eliminat ASU Poli Timișoara, în acel meci din care brigada arădeană a ieșit șifonată. Mama Mia mai are două amicale cu divizionare secunde la activ, 0-2 cu Metalul Reșița și 1-0 cu Șoimii Pîncota.

Echipe probabile:

UTA: Mitrea – Ad. Popa, Botiș, Varga, Suslak – Copil, Nădăban, Burlă, Hlistei – C. Rus, Leucuța.

Mama Mia: Filip – Miheț, Ștefanovici, Hecsko, Negruț – Doană, Luță, Zurbagiu, Radu – Hodiș, Silaghi.

Meciul UTA – Mama Mia Becicherecu Mic începe la 17,30 și e arbitrat de un triou cărășan, compus din Aurel Vărzan, Emanuil Cicu și Silviu Haramuz.

Roland Nagy: „A meritat toată experiența”

Până atunci, Roland Nagy a comentat ce s-a întâmplat în cantonament. „Singurul impediment a fost că am avut doar un adversar, găsit prin intermediul fostului meu antrenor de la Mainz. S-a întâmplat așa pentru că în Austria au început toate ligile posibile și e foarte greu să găsești un partener de amicale în această perioadă. Dar bine că s-a întâmplat și așa. Ca atitudine, ca angrenare în efort, din punctul nostru de vedere, cantonamentul a fost reușit. Despre celelalte aspecte, timpul și rezultatele răspund. Am îmbinat tot ce ne-am dorit, utilul cu plăcutul, iar condițiile au fost deosebite –  teren, climă, altitudine, cazare și alimentație. Pentru tineri a fost altceva, drumul greu, dar a meritat toată experiența”, a punctat antrenorul principal al arădenilor.

În altă ordine de idei, Suporter Club UTA a pus la dispoziție pentru utiștii care nu au cu ce să ajungă la terenul din Sânnicolau Mic un autobuz ce va pleca din fața stadionului Francisc Neuman (UTA) la ora 17.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 17:35 Stiri
Pe aceeași temă