Este Iordănescu! Fortuna începe pregătirea cu un nou antrenor

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 19:00 Stiri
Este Iordănescu!** Fortuna începe pregătirea cu un nou antrenor

Chiar dacă de la Fortuna Brazi nu a apărut vreun anunț oficial privind antrenorul care se va ocupa de pregătirea echipei în retur, toate «zvonurile» duc spre Edi Iordănescu drept viitor tehnician. Conform unor surse de încredere, Iordănescu s-a întâlnit cu patronul Radu Călin, de aproape două luni, pentru a discuta acest subiect, iar tratativele s-au concretizat, până la urmă, astfel că probabil luni el va fi prezent la echipă, cu ocazia primului antrenament din 2013 și, implicit, prezentat oficial, antrenorului cu care Fortuna a terminat campionatul, lui Octavian Grigore oferindu-i-se alt post în cadrul clubului.

Iordănescu reprezintă o provocare și o lovitură de imagine dată de Fortuna, pentru că în CV-ul fiului fostului selecționer al României, Anghel Iordănescu, ultimele două cluburi la care a activat, sunt Steaua și FC Vaslui, două grupări puternice, de Cupe Europene.

Desigur, obiectivul Fortunei pentru acest retur este promovarea în eșalonul secund, prahovenii având de recuperat un punct față de liderul Unirea Tărlungeni.

Articol scris de Marian DIMA  
 

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 19:00 Stiri
Pe aceeași temă