Energeticianul își începe parcursul în Cupa României împotriva fostei adversare la promovare din Liga 3. Dulca: „Vom trata toate meciurile la victorie până ajungem în finală”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2018, 15:10 Stiri
Energeticianul își începe parcursul în Cupa României împotriva fostei adversare la promovare din Liga 3.** Dulca:

Nou-promovata în Liga 2 ACS Energeticianul își începe miercuri, în deplasare, parcursul în această ediție a Cupei României. De la ora 17:30, la Reșița, echipa lui Cristian Dulca o va întâlni pe CSM Școlar, adversara din sezonul trecut, acum principala contracandidată la promovare din Seria a 4-a a Ligii 3.

Dulca va folosi împotriva Reșiței și o parte dintre jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat. „Tratăm meciul serios, așa cum tratăm fiecare meci. Cu alte cuvinte jucăm la victorie până vom ajunge în finală. Vor fi ceva modificări de lot. Voi folosi și jucători care au jucat mai puțin în campionat”, a spus Cristian Dulca.

Energeticianul se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu trei victorii (4-0 cu Luceafărul Oradea, 2-1 cu ASU Poli Timișoara, 4-3 cu Aerostar Bacău) și o înfrângere (0-3 cu „U” Cluj).

„Am analizat în amănunt înfrângerea de la Cluj și sper să nu mai repetăm acele greșeli. Este prematur să mă pronunț despre echipele care se vor bate la promovare sau despre noi. Abia la finele turului aș putea face asta. Cu siguranță vor fi multe surprize în acest campionat”, a spus Dulca.

În campionat, Energeticianul va juca următoarea partidă abia marțea viitoare, în deplasare la Pitești, de la ora 19:30, Cu FC Argeș.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 28 Aug. 2018, 15:10 Stiri
Pe aceeași temă