Echipa lui Nicolae Dică nu joacă în prima etapă a Ligii 3. SCM Pitești și-a amânat jocul cu CS Podari și și-a stabilit un amical cu un club din Liga 1

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 12:12 Stiri
Echipa lui Nicolae Dică nu joacă în prima etapă a Ligii 3.** SCM Pitești și-a amânat jocul cu CS Podari și și-a stabilit un amical cu un club din Liga 1

Echipa lui Nicolae Dică, SCM Pitești, nu va juca în prima etapă a Ligii 3, programată să se desfășoare la finalul acestei săptămâni. Gruparea argeșeană ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare la CS Podari, însă meciul a fost reprogramat de FRF pe 20 septembrie.

Meciul cu CS Podari a fost amânat după ce oficialii echipei din Trivale au făcut o adresă către FRF prin care au anunțat că vor să joace la o dată ulterioară, deoarece acum au trei juniori convocați la loturile naționale Under 17 și 19 pentru mai multe meciuri de verificare cu Finlanda și Suedia. Nicolae Dică nu se va putea baza pe portarul Andrei Udeanu și mijlocașii Robert Grecu și Andrei Trușescu, astfel că federalii le-au dat dreptate argeșenilor și le-au acceptat cererea, anunță site-ul oficial al echipei din Pitești.

Astfel, fotbaliștii de la SCM Pitești mai au de așteptat până la primul meci oficial din noul campionat al Ligii 3. Argeșenii vor juca în etapa a doua pe teren propriu, pe 9 septembrie, de la ora 17:00, cu ACSO Filiași.

Până atunci însă, Nicolae Dică își va testa din nou jucătorii, de această dată în fața unei echipe din Liga 1. Vineri, SCM Pitești va întâlni, de la ora 11:00, în deplasare, pe Concordia Chiajna, formație care nu va juca în campionat, din cauza pauzei generate de meciul naționalei României cu Muntenegru.

Celelalte meciuri ale etapei 1 a Seriei a 3-a:

2 septembrie, ora 17:00
ACS Șirineasa – CS U Craiova II
ACSO Filiași – Concordia Chiajna II

3 septembrie, ora 17:00
FC Voluntari II – CS Mioveni II
Flacăra Moreni – Atletic Bradu
Sporting Roșiori – Urban Titu
FCM Alexandria – FC Aninoasa
Steaua București II
stă.

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 12:12 Stiri
Pe aceeași temă