După Unirea, Câmpina va mai avea o echipă în Liga a III-a – FC CSM Conpet

12 Jul. 2012, 13:52 Stiri
După Unirea, Câmpina va mai avea o echipă în Liga a III-a - FC CSM Conpet

Dupa desfiintarea formatiei FC Municipal Campina, al doilea municipiu al judetului Prahova a intrat in anonimat in privinta reprezentarii fotbalistice la nivel national.

In aceasta vara, insa, promovarea echipei Unirea- din Liga A Prahova, in urma unui baraj contra celor de la FC Chitila- si „comasarea” echipelor CSM Campina si Conpet Ploiesti au condus la o situatie greu de intuit acum un an: Campina va avea doua echipe in Liga a III-a din sezonul viitor!

Colaborarea dintre CSM Campina si Conpet Ploiesti, „vizibila” inca din sezonul trecut, chiar daca echipele in cauza au evoluat in esaloane diferite, a facut ca, din toamna, sa apara o noua formatie: „FC CSM Conpet Campina”. Gruparea va evolua pe stadionul Poiana, arena care va reintra, astfel, in circuitul fotbalistic la nivel national.

„Suprafata de joc este in stare buna, dar arena, in sine, trebuie cosmetizata”, ne-a declarat Marius Zencenco, el urmand sa faca parte din conducerea executiva a noii echipe prahovene.

In privinta lotului de jucatori, formatia va miza pe fotbalistii de la Conpet si de la CSM Campina, dar si pe unii proveniti de la Vispesti Blejoi, printre ei aflandu-se si George Bridinel, cel mai bun marcator din campionatul judetean.

In aceste conditii, cel mai probabil, la baza de la Strejnic isi va face loc echipa satelit a Petrolului Ploiesti, existand deja discutii in acest sens.

Sursa: Ziarul Prahova

12 Jul. 2012, 13:52 Stiri
Pe aceeași temă