După egalul cu Chindia, Bradu vrea victoria la Șotânga

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 11:36 Stiri
După egalul cu Chindia,** Bradu vrea victoria la Șotânga

Astăzi, de la ora 17:00, se va disputa a patra etapă din Liga a III-a. Neînviși în acest sezon, jucătorii de la Atletic Bradu se vor deplasa la Șotânga unde vor întâlni pe FCM Târgoviște. Chiar dacă echipa are un start bun de campionat, Alexandru Popovici afirmă că obiectivul echipei nu se va schimba.

„Nu ne putem schimba obiectivul de la o etapă la alta și nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Deocamdată această echipă nu își poate propune decât o clasare superioară și formarea unei echipe competitive pentru sezonul următor. Vom juca la Șotânga cu FCM Târgoviște unde sper să ne păstrăm modestia și să scoatem un rezultat cât mai bun iar aici mă refer la o victorie.”, a spus Popovici.

Antrenorul argeșenilor a vorbit și despre seria în care evoluează Atletic Bradu. „Este o serie echilibrată formată în mare parte de echipe bune. În general se joacă un fotbal bun, nu este o agresivitate extraordinar de mare, o serie în care o să-i fie greu unei echipe să se distanțeze. Noi avem un alt obiectiv față de SCM Pitești, deci nu putem spune că există o concurență, dar eu m-aș bucura din suflet ca echipa ce va promova să fie SCM dar asta nu înseamnă că noi facem jocul cuiva”.

Partida FCM Târgoviște – Atletic Bradu se va disputa astăzi de la ora 17:00 și va fi condusă la centru de Ionuș Smeu din Brăila, ajutat la cele două linii de Cătălin Tincu și Ionuț Dimache.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 11:36 Stiri
Pe aceeași temă