Dorinel Munteanu, aproape de o revenire în fotbalul românesc! Negocierile cu echipa din Liga 3 sunt avansate: „Vreau să ajut”

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 03 Apr. 2017, 16:54 Stiri
Dorinel Munteanu, aproape de o revenire în fotbalul românesc!** Negocierile cu echipa din Liga 3 sunt avansate:

Dorinel Munteanu este aproape de o revenire în fotbalul românesc! Nu la o echipă din prima ligă, ci la o formație din Liga 3. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a confirmat discuțiile pentru preluarea formației CSM Școlar Reșița, care luptă pentru promovarea în eșalonul secund.

Rămas liber de contract după ce s-a despărțit de irakienii de la FC Zakho, Dorinel Munteanu nu ar spune ‘nu’ unui contract până la finalul sezonului cu gruparea din Reșița.

„Am avut o discuție cu domnul primar, ne vom întâlni și vom hotărî împreună. Eu am venit de câteva etape lângă băieți, lângă Leo (n.r. – Leo Doana, antrenorul echipei), pentru că vreau să ajut. Atât timp cât nu am o ofertă avantajoasă, mi-aș dori să pot ajuta echipa, să pot ajuta orașul meu, să revenim în Liga a 2-a. Am discutat cu domnul primar despre posibilitatea de a veni director tehnic, dumnealui mi-a propus acest lucru și mâine vom stabili totul.

Echipa are un antrenor foarte bun, care va rămâne în continuare și cred că mult timp de acum încolo. Cred că Leo Doana va promova echipa. Avem șanse la promovare, am văzut un grup de jucători valoroși, am văzut șase sau șapte jucători tineri foarte buni”, a declarat, pentru Express de Banat, Dorinel Muteanu.

CSM Școlar Reșița a remizat sâmbătă, la Timișoara, scor 1-1, cu Ripensia, una dintre contracandidatele la promovare în Seria a 4-a a Ligii 3. Gruparea reșițeană e pe locul 3 în seria din care face parte, cu 33 de puncte, cu două mai puține față de liderul Industria Galda și cu unul mai puțin față de Național Sebiș.

Dorinel Munteanu nu e la prima experiență de acest gen, când s-a alătura staffului echipei din orașul natal. În urmă cu două sezoane, fostul internațional era numit ca manager sportiv la Metalul Reșița, grupare care între timp a plecat de la Reșița și joacă în Liga 2 la Ghermănești, în Ilfov.

Articol scris de Vlad Măcicășan

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 03 Apr. 2017, 16:54 Stiri
Pe aceeași temă