Dobre: „Am rămas la Chindia cu speranța că vom juca în liga a doua”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 15:16 Stiri
Dobre:**

Răzvan Dobre e unul dintre puținii fotbaliști cu experiență ai Chindiei care a rămas să ajute echipa și în Liga a III-a. Dâmbovițean de fel, mijlocașul fostei divizionare secunde va fi unul dintre titularii echipei lui Silviu Dumitrescu.

Ajuns la 30 de ani și trecut în cariera sa și pe la Gloria Bistrița și CSM Râmnicu Vâlcea, Dobre a dovedit în sezoanele trecute că pune suflet, muncește și se dăruiește pentru echipa fanion a județului. Este unul dintre fotbaliștii în care fanii Chindiei își pun speranțe pentru revenirea în liga secundă.

– Care au fost cauzele retrogradării Chindiei?
– Cauze au fost multe. Lipsa de experiență a jucătorilor noștri, mai ales a celor tineri care au jucat, dar, evident, lipsa de rezultate au dus la retrogradare.

– De ce ai rămas la Chindia?
Am rămas în primul rând pentru că am contract aici, expiră în vara anului viitor. După aceea, am sperat că o să rămânem în liga a doua.

– Ce șanse aveți la promovare?
– Eu zic că avem șanse destul de mari. Important este să se vrea acest lucru de cei care ne conduc.

– Nu ar fi bani pentru așa ceva?
Eu cred că se găsesc bani pentru o promovare din liga a treia în liga a doua. Avem echipă destul de bună, sper să nu avem probleme.

– Cine ar fi cel mai periculos adversar?
– Păi, cred că SCM Argeș și Fortuna Brazi. Important este ca noi să avem grijă de jocul nostru. Că prin jocul bun apar și rezultatele.

– Va mai veni publicul la meciuri la fel ca la cele din liga a doua?
– Noi sperăm să vină cât mai mulți spectatori. Nu știu însă dacă vor fi la fel de mulți ca la jocurile din eșalonul secund.

– Ce părere ai că Silviu Dumitrescu este contestat dupa retrogradarea Chindiei?
– Nu este nea Silviu principalul vinovat. Toți cei care am dus echipa în liga a treia suntem vinovați. Dânsul a venit într-o situație foarte grea. A încercat să mai redreseze ceva, dar nu a putut face mai mult.

– De Gică Popescu se mai știe ceva?
– Noi nu știm nimic dacă dânsul mai este sau nu la club. Nu l-am mai văzut pe la Târgoviște.

– De Mugur Porumbacu ce părere ai? A fost ziarist înainte de funcția de la CS Otopeni.
– Da, ne-a povestit despre activitatea sa. Îl știu doar de la Otopeni, unde cred că a avut rezultate bune. Am o părere bună, sper să facă treabă.

Amical cu Atletic Fieni

Chindia Târgoviște va susține astăzi un nou meci de verificare, de această dată cu divizionara D Atletic Fieni. Partida dintre cele două formații dâmbovițene se va juca pe stadionul „Cimentul” din Fieni, de la ora 17.30. De asemenea, gruparea de lângă Turnul Chindiei își va disputa vineri un alt meci amical, pe teren propriu, cu Intel Clinceni.

Altfel, elevii lui Silviu Dumitrescu au intrat într-un cantonament centralizat în campusul universitar.

Sursa: Sport dâmbovițean

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 15:16 Stiri
Pe aceeași temă