Disponibilizări la Chindia după eșecul cu Titu? Dumitrescu: „Unii jucători au mimat fotbalul. Îi scoatem din lot”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 14:44 Stiri
Disponibilizări la Chindia după eșecul cu Titu?** Dumitrescu:

Chindia a pierdut vineri acasă după zece luni, 0-2 cu Urban Titu și a pierdut șefia seriei C6. Ultimul eșec al târgoviștenilor pe Eugen Popescu se înregistrase în noiembrie 2012, 2-3 cu Buftea, în Liga a II-a, la capătul unei partide stricate de arbitri.

Echipa lui Silviu Dumitrescu a cedat în fața vecinilor de la Titu, primind golurile ermetic, în debutul și respectiv finalul meciului.

Refuzat de Chindia în vară, Roman (3) a deschis balul lângă Turn, iar Săndulescu (fost component al FCM-ului) a pus cireașa pe coliva gazdelor în minutul cinci al prelungirilor.

„Titu ne-a dat o lecție de viață. Sunt foarte supărat pe unii dintre jucători. Au mimat fotbalul, iar asta o să îi coste. O să îi scoatem din lot”, a răbufnit Silviu Dumitrescu după umilința cu Urban.

De ce umilință? Pentru că galben-albaștrii au rămas în Liga a III-a doar după ce au trimis memorii peste memorii la Federație sau pentru că cel mai mare salariu de la Urban e 700 de lei pe lună, în vreme ce târgoviștenii, care au obiectiv promovarea, beneficiază de contracte la nivelul Ligii a II-a.

Mâine, cu Săgeata

Chindia va întâlni marți Săgeata Năvodari în 16-imile de finală ale Cupei, partida fiind programată pe stadionul Eugen Popescu, de la ora 16.00, cu intrare liberă. Până în această fază a competiției, târgoviștenii au trecut de Sporting Roșiorii de Vede (3-1), Slatina (3-2 d.p) și CSU Craiova (3-1 d.p).

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Marius TUDOR

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 14:44 Stiri
Pe aceeași temă