Dinamo II a pierdut primul amical al verii

Mihai Andries 31 Jul. 2013, 14:17 Stiri
Dinamo II** a pierdut primul amical al verii

Fără a avea cea mai vagă idee unde va evolua în sezonul viitor, vehiculându-se și o reprimire în Liga a II-a, satelitul lui Dinamo și-a reluat pregătirile de o săptămână. Echipa antrenată de Ilie Alexe a susținut ieri primul, și momentan ultimul, amical al verii. Asta deoarece grosul juniorilor va pleca pentru câteva zile în Ungaria, la un puternic turneu organizat de Academia Ferenc Puskas. Revenirea jucătorilor în țară va avea loc după țintarul Ligii a II-a și a III-a, programat pe 5 august, astfel că din acel moment se va stabili programul satelitului în funcție de eșalonul în care se va juca.

Revenind la meciul de ieri, tinerii dinamoviști au pierdut duelul cu mai experimentații adversari de la ACS Berceni, ilfovenii impunându-se cu un categoric 5-1. Plusul de experiență al gazdelor a făcut diferența, în condițiile în care la Dinamo II grosul echipei a fost alcătuit din jucători născuți în 1994 sau și mai mici. Excepțiile au fost portarul Manyur și jucătorii de câmp Burnea, Cazacu, Simion (revenit de la Axintele), Ionică (revenit chiar de la Berceni), Ursache și Bălan (reveniți de la Ștefănești), dar și un fundaș neamț Alex Missbach (născut în 1993), liber de contract.

Ilfovenii au condus cu 3-0 la pauză prin golurile lui Nistor 2 și Fâșie – penalty. Scorul a luat proporții după ce Manyur a fost prins în mijlocul careului de acolada superbă a lui Ghinea, însă Manea a redus din diferență. Scorul final a fost stabilit de egipteanul Tarek, scăpat pe contraatac.

ACS BERCENI – DINAMO II 5-1 (3-0) Nistor 16, 40, Fâșie 27 – pen., Ghinea 78, Tarek 84 / Manea 80

Berceni: L. Marin – Al. Vasile, Fâșie, E. Nicu, Pazon – Pivniceru, Al. Radu, Pădurețu, Pătrașcu – Nistor, A. Roman. În repriza secundă au jucat: Meilă – Amet, C. Sandu, R. Gheorghe, A. Mihai – Ioniță, T. Fatai, V. Ștefan, Tarek – Ghinea – Crețu. Antrenor Marin Dragnea

Dinamo: Muțiu – MIssbach, Dobrosavlevici, Burnea, A. Radu – Cazacu, Zeciu, Ursache, Gabor – Stănici, Ionică. În repriza secundă au jucat Manyur – Dobrosavlevici, Stavian, G. Simion, Burnea – Nicoară, Logofătu, Tătar, Cr. Manea – Ad. Bălan, C. Ionică. Antrenor Ilie Alexe

 

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA AMICALUL BERCENI – DINAMO II

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ
 

Mihai Andries 31 Jul. 2013, 14:17 Stiri
Pe aceeași temă