Dinamo II a ajuns la al cincilea antrenor: Cornățeanu i-a luat locul lui Mezei!

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 22:53 Stiri

Schimbările din curtea clubului din Ștefan cel Mare au ajuns și la echipa a doua, care evoluează în Liga a III-a. Turul campionatului a fost terminat de Dinamo II pe locul al cincilea, care în acest moment asigură calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a.

Cornățeanu, mutat de la scouting la satelit

Lucian Mezei (foto, dreapta), cel care a fost promovat de la juniorii republicani după demiterea lui Iulian Mihăescu, a fost înlocuit cu Mugurel Cornățeanu. La 42 de ani, acesta a făcut parte până acum din departamentul de scouting creat oficial în noiembrie anul trecut. El va fi ajutat pe banca tehnică de Bogdan Popa, actualul principal de la juniorii republicani. Permutările de la satelit se vor termina cu revenirea lui Mezei pe banca juniorilor mari.

Patru antrenori în tur

Sezonul 2013-2014 a fost unul cu mulți antrenori principali pe banca satelitului. Patru tehnicieni au condus destinele echipei până acum. Primul a fost Ilie Alexe, la care s-a renunțat în momentul în care s-a pus problema desființării echipei secunde. După ce s-a revenit asupra deciziei, principal a fost numit Flavius Stoican care a avut un parcurs excelent la Dinamo II, dar a fost promovat la echipa mare. Iulian Mihăescu a venit ca înlocuitor al lui Stoican, dar cele trei înfrângeri consecutive i-au fost fatale, moment în care s-a recurs la urcarea lui Mezei de la juniorii A.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU și Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 22:53 Stiri
Pe aceeași temă