Descoperitorul lui Florin Gardoș este noul antrenor al echipei secunde a lui FCSB

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 17:04 Stiri

FCSB a făcut o serie de schimbări în această vară în privința tinerilor jucători pe care îi deține. Mulți dintre componenții lotului care au activat în sezonul trecut la echipa secundă din Liga 3 au fost direcționați către Academica Clinceni, formație din Liga 2 pe care conducătorii vicecampioanei României au decis în această vară să o ajute inclusiv cu bani. Pe lângă un lot schimbat în mare parte, FCSB II va avea și un nou antrenor începând cu sezonul care va începe pe 24 august. 

Principalul Alin Dumitru a fost înlocuit cu Dacia Nastai pe banca echipei secunde a FCSB. Sătmăreanul a decis, după mai multe zile de gândire, să accepte oferta primită din partea conducătorilor vicecampioanei României. Acesta este descoperitorul lui Florin Gardoș.

Dacian Nastai (45 de ani) a obținut la finalul lunii iulie licența UEFA Pro, în cariera sa de jucător a evoluat pentru Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan Mediaș și Eger (Ungaria), iar ca antrenor a pregătit Someșul, Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, mai multe echipe din Liga a 4-a Satu Mare, iar ultima dată a pregătit grupa U19 a LPS Satu Mare. În plus, a fost scouter zonal pentru juniori din partea FRF.

Nastai va fi antrenor principal la FCSB, dar se va ocupa și de echipa Under 19 a clubului din București. „De azi, oficial, noul meu loc de muncă este la FCSB echipa a 2-a și U 19. Un nou drum început de mine la echipa mea de suflet”, a anunțat antrenorul sătmărean pe pagina sa de facebook.

De la FCSB a plecat și italianul Massimo Pedrazzini, cel care până acum a fost coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al FCSB, cât și director tehnic la FCSB II.

FCSB II a încheiat sezonul trecut al Ligii 3 pe locul 6 în Seria a 2-a, de unde a promovat SSC Farul Constanța. Noul campionat începe pe 24 august.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 17:04 Stiri
Pe aceeași temă