Derby sub semnul cifrei doi și cu pauză de ploaie

Mihai Andries 19 May. 2014, 13:00 Stiri

Un meci al ambițiilor între Kosarom, echipa gazdă care mai spera că poate forța promovarea în liga a doua și Știința Miroslava, echipă care, în urma înfrângerilor neașteptate de pe teren propriu a început planul de reorganizare pentru sezonul competițional următor.

Meciul a început cu dominarea gazdelor care au deschis scorul destul de repede prin Maftei (7) și Nemțanu (10), în urma unor acțiuni de poartă la care apărarea celor de Știința a fost visătoare. O furtună neașteptată a făcut că arbitrul să trimită jucătorii la cabine după doar 25 de minute, iar după o pauză de circa 10 minute, jocul s-a reluat.

 Și se pare că mica pauză le-a prins bine oaspeților care au intrat în meci mult mai bine, iar acțiunile în viteză ale lui Talpan au făcut că Petrea (40 și 42) să aducă egalitatea până la pauză. A două repriză putea să aducă toate cele trei puncte în tabăra oaspeților, dar ratările lui Caragea, Țincu și Petrea au făcut că rezultatul să rămână neschimbat și să fie echitabil pentru ambele formații.

Știință a abordat meciul cu Avram – Ciubotariu, Strungariu, Gheorghiu, Maxim, Baciu, Sărițanu, Bolboceanu, Talpan, Caragea, Petrea (cpt.). Au mai intrat Giurumescu, Țincu, Tăcuțanu, Ghiarasim

„Mi-aș fi dorit azi să ne luăm revanșa împotriva pășcănenilor și să plecăm cu toate cele trei puncte, însă sunt relativ mulțumit de acest rezultat. Ce mă îngrijorează cel mai mult este accidentarea lui Petrea din finalul jocului, sper să nu fie nimic grav” a comentat după meci Cristian Ungureanu antrenor Miroslavei

Mihai Andries 19 May. 2014, 13:00 Stiri
Pe aceeași temă