Derby alb la Bradu! Atletic și Chindia au terminat nedecis!

Mihai Andries 14 Sep. 2013, 23:20 Stiri

Atletic Bradu a primit vineri vizita formației Chindia Târgoviște. După două partide disputate în liga a treia, cele două formații aveau câte șase puncte în clasament. Prima ocazie a meciului a aparținut gazdelor. În minutul 6 Sorin Nicolescu a șutat din afara careului iar Popescu a respins cu greu mingea peste poartă. În replică, Ispas a trimis în bară din interiorul careului după 15 minute de joc. La doar un minut Cherchez prinde o torpilă de la 20 de metri, iar Olteanu respinge cu greu în corner.

Tot oaspeții au continuat să atace, Cherchez fiind principalul pericol al echipei antrenate de Silviu Dumitrescu. În minutul 39 în urma unui contraatac Jenaru șutează din interiorul careului, mingea fiind respinsă după linia porții.

În repriza secundă meciul a fost mult mai echilibrat, gazdele arătând că se mulțumește și cu un rezultat de egalitate. De partea cealaltă, formația din Târgoviște a încercat să spargă apărarea adversarilor însă partida s-a terminat în cele din urmă la egalitate, scor 0-0.

Bradu: Olteanu – A.State (”16 Cimpoiaș), Șerban (”90 B. Puiu), Velianu, Căldăraru, Murineanu, S.Nicolescu, Păun, Jenaru (”46 N.Ruță), Cristea, Păvăluță (”73 Tănase)
Antrenor: Alexandru Popovici

Chindia: Popescu – Pătru, Dinu, Dobrescu, Dobre (”64 L.Pârvu), Honciu, Anton, Ghiță (”50 Grigore), Ispas, Bucă, Cherchez
Antrenor: Silviu Dumitrescu

La finalul partidei, Alexandru Popovici a declarat: „Eu cred că este un rezultat echitabil, am întâlnit astăzi o echipă foarte bună, cu alte obiective față de ale noastre pe care și le-a propus încă de la startul sezonului. În general sunt mulțumit de efortul depus de băieți, cu puțină atenție și dacă aveam șansă puteam să luăm și cele trei puncte. Dar judecând per total față de programul pe care l-am avut și ținând cont că suntem o echipă noupromovată eu cred că cele șapte puncte acumulate sunt meritorii. Sunt sigur că echipa are o capacitate mare de progres, o să jucăm mai bine de la etapă la etapă și o să strângem cât mai multe puncte.”

De partea cealaltă, Silviu Dumitrescu este de părere că meciul a fost controlat de echipa din Târgoviște: „A fost un joc pe care l-am dominat, l-am controlat dar din păcate nu am finalizat ocaziile pe care le-am avut. Felicit și echipa gazdă, a tras de meci, a făcut orice pentru a nu pierde meciul. Până la urmă a fost un rezultat echitabil.”

În următoarea etapă Atletic Bradu va juca în deplasare cu FCM Târgoviște iar Chindia va primi acasă vizita formației Urban Titu.

Articol și foto de Andrei ZEVEDEI – SportArgeș

Mihai Andries 14 Sep. 2013, 23:20 Stiri
Pe aceeași temă