Demiteri în bloc la FC Hunedoara după ratarea promovării!

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 13:06 Stiri
Demiteri în bloc la FC Hunedoara** după ratarea promovării!

Antrenorul principal al FC Hunedoara, Marius Opric a fost demis. Împreuna cu el vor parasi echipa și antrenorul secund Daniel Dascplescu dar și preparatorul fizic Stefan Beregszaszy.

Marti, cu siguranta, au fost trei ceasuri rele la FC Hunedoara. La primul antrenament de dupa încheierea campionatului antrenorul Marius Opric a fost eliberat din functie împreuna cu staff-ul sau compus din antrenorul secund Daniel Dascalescu si preparatorul fizic Stefan Beregszaszy.

Decizia a apartinut principalului finatator si totodata presedinte al Consiliului Director al FC Hunedoara, Alina State. Aceasta le-a imputat celor trei ratarea promovarii în Liga a II-a dar mai ales modul rusinos în care FC Hunedoara a cedat, în retur, primul loc în clasament (la finalul turului FC Hunedoara era lider în C5 cu 7 puncte avans! si un meci mai putin disputat fata de principala contracandidata, Olimpia Satu Mare n.r.).

FC Hunedoara a încheiat sezonul 2012-2013 pe locul 2, cu 53 de puncte, în Seria a V-a Ligii a III-a. Locul 1 1 fost câstigat de Olimpia Satu Mare cu 58 de puncte.

Starea existenta acum la echipa a fost confirmata de cei implicati mai putin de finantatorul Alina State care nu a raspuns la telefon de loc ieri. Marius Opric a fost numit „principal” la FC Hunedoara în urma cu un aproape un an.

Le-a tăiat și din bani

Masurile luate de finantatorul Alina State împotriva celor trei ex-membrii ai staff-ului tehnic al FC Hunedoara nu s-au rezumat doar la înlaturarea acestora de la conducerea tehnica a echipei. Acestia si-au încasat doar pe jumatate lefurile pe ultimele luni si au fost anuntati sa îsi i-a gândul de primele de joc care le-ar fi revenit pentru ultimele meciurile câstigate.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: FB FC Hunedoara

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 13:06 Stiri
Pe aceeași temă