Dănuț Perjă, director sportiv la ACS Șirineasa! Echipa din Petroșani se întărește în toate compartimentele pentru o promovare istorică

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 17:43 Stiri
Dănuț Perjă, director sportiv la ACS Șirineasa!** Echipa din Petroșani se întărește în toate compartimentele pentru o promovare istorică

Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 nu se întărește numai în privința jucătorilor, ci și a conducerii, în încercarea de a realiza prima promovare în campionatul Ligii 2. ACS Șirineasa, care își dispută meciurile de pe teren propriu la Petroșani și are de gând să își schimbe numele în Jiul, l-a adus pe Dănuț Perjă (43 de ani) ca director sportiv.

Perjă, fostul jucător al Rapidului, a ajuns la un acord cu șefii clubului din Petroșani și va ocupa funcția de director sportiv. După ce s-a retras din cariera de jucător, suceveanul a mai avut funcții de conducere la Rapid și Foresta Suceava.

Altfel, ACS Șirineasa a mai câștigat un amical, disputat ieri, în compania echipei din Liga a 3-a, Internațional Bălești. Echipa lui Dan Vasilică s-a impus cu 7-0, prin reușitele lui Mansour, de două ori, Gunie, Zaina, de două ori, Petre și Frățilescu. „Cu acest scor ne-am descătușat și noi”, a spus Vasilică.

Echipa folosită a fost următoarea: Bg. Miron – Gruia, Dulap, Neag, Dragu, Zaina, Gunie, Vezan, Petre, Cocina, Horumba. Au mai intrat: Marinoiu – Vasile, Lung, Ioniță, Druga, Iordache, Frățilescu, Stoenac, Cârlig și Mansour.

Astăzi, Șirineasa a avut amical și cu FC Hermannstadt, a doua clasată din Liga 2, remizând, scor 2-2.

Antrenament cu dronă

Dan Vasilică, antrenorul Șirinesei, spune că echipa sa va avea parte de antrenamente inedite. Săptămâna viitoare, un antrenament va fi filmat cu o dronă, iar, mai apoi, jucătorii vor putea viziona ședința de pregătire în vestiar.

„Drona o are un prieten de-al meu, Gheorghe Pecingină, căruia îi mulțumesc pentru ajutor. Cred că suntem prima echipă din țară care facem un antrenament cu drona. Îmi doresc ca jucătorii mei să fie ca niște soldați, care să moară pe teren”, a spus Dan Vasilică.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 17:43 Stiri
Pe aceeași temă