Mansour, în pregătiri cu Pandurii! Atacantul senegalez a lăsat echipa lui Sarcină pentru rivala din Târgu Jiu

Mansour, în pregătiri cu Pandurii!** Atacantul senegalez a lăsat echipa lui Sarcină pentru rivala din Târgu Jiu

Deși promovase cu ACS Șirineasa în Liga 2, atacantul Gueye Mansour (32 de ani) și-a reziliat contractul cu echipa finanțată de Nicolae Sarcină și se află în pregătiri cu Pandurii Târgu Jiu. Senegalezul, poreclit „Omul foarfecă” n-a semnat noul angajament, fiind încă în negocieri cu conducerea clubului gorjean.

Alături de Pandurii se pregătește și fundașul Daniel Ciobanu. Acesta plecase în iarnă de la Târgu Jiu, din cauza problemelor financiare, și a jucat în partea a doua a sezonului la Luceafărul Oradea, cealaltă echipă controlată de omul de afaceri Nicolae Sarcină.  

Alți doi foști jucători ai echipei gorjene, Laurențiu Tudor (ultima dată la Ripensia Timișoara) și atacantul Daniel Unguru (Performanța Ighiu) au revenit și ei la Pandurii și ar putea juca sub comanda lui Adrian Bogoi, în noul sezon.

Foști juniori la Petrolul, gemenii Mihai (portar) și Cătălin Cotolan (fundaș) se află în probe la Pandurii, după ce ultima dată au evoluat la CS Popești Leordeni, în Liga 3.

În schimb, o serie de jucători aflați la final de contract cu Pandurii nu s-au prezentat încă la antrenamente. Printre absenți se numără Andrei Șut, Cristian Munteanu, Brian Lemac, Drilon Cenaj sau Milenko Skoric, ultimul fiind accidentat. Bogdan Dănăricu se află și el în perioada de refacere, după operația suferită la începutul primăverii, dar va continua la Pandurii.

Astăzi, o parte dintre componenții echipei au efectuat vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. De mâine, Pandurii va intra în cantonament, pe plan local, la hotelul din incinta Centrului de Copii și Juniori. „Vom face cantonamentul de pregătire de vară la Târgu Jiu și ne vom antrena pe terenul trei. Va fi un stagiu centralizat în perioada 5 iulie – 15 iulie. Sigur vom avea și jocuri amicale, vreau să jucăm cel puțin 5 partide de verificare”, a spus antrenorul Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă