Dănilă „țintește” Olimpia! „Vreau să plec de la Zalău”

11 Jan. 2012, 17:46 Stiri
Dănilă

Fostul golgeter al Silvaniei Șimleu dorește să evolueze mai aproape de casă, „ținta” lui fiind chiar Olimpia Satu Mare, formație unde ar fi coleg cu mulți jucători plecați de la gruparea de la poalele Măgurii.

Când FC Silvania evolua în Liga a II-a, Ionuț Dănilă era omul cu golul, pentru gruparea „alb-albaștrilor”. Altfel, atacantul de 27 de ani a fost și golgeterul detașat, pentru șimleuani, în eșalonul secund, cu 7 reușite, în sezonul 2009 – 2010. Totul s-a năruit în ultimele minute din meciul cu FC Baia Mare, din ultima etapă a campionatului, când l-a lovit pe arbitrul de centru. Comisiile de la FRF au tăiat în „carne vie”, jucătorul fiind suspendat un an, din toate competițiile oficiale!?

Revenirea a fost mai dificilă, dar FC Zalău a fost gruparea care i-a întins o mână. Dănilă a venit sub comanda lui Marius Pașca, astfel că iubitorii fotbalului, din Zalău, erau fericiți că linia ofensivă este completă. Jocul fotbalistului a „scârțâit”, iar seceta de goluri l-a presat, precum un bolovan. Finalul de tur a venit cu multe neînțelegeri cu coechipierii, unele chiar în timpul meciurilor. Atât jucătorul, cât și conducerea clubului, au luat în discuție o eventuală despărțire.

Apele vor fi mai limpezi la reunirea lotului, pe 16 ianuarie. „Am avut un tur foarte modest, asta și din cauza faptului că nu m-am acomodat. Știu că încă de la finalul de tur au fost unele neînțelegeri, însă eu voi fi la reunirea lotului, unde vom vorbi despre viitorul meu. Însă, eu vreau să plec de la Zalău. Am doi copii și mi-e dor de casă și de familie. Aș vrea să evoluez la o echipă de pe lângă casă. Mi-ar plăcea să joc la Olimpia Satu Mare, însă o să vorbesc cu conducerea de acolo.„, a mărturisit jucătorul născut în Moldova, dar stabilit la Satu Mare.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce a mai declarat jucătorul despre plecarea de la FC Zalău

11 Jan. 2012, 17:46 Stiri
Pe aceeași temă