Daniel Pancu preia o echipă din Liga 3. „Mi s-a propus și, în principiu, sunt de acord!”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 13:37 Stiri
Daniel Pancu preia o echipă din Liga 3.**

După ce Dinu Todoran a fost promovat ca principal la prima echipă a Voluntariului, în locul demisului Florin Marin, antrenorul secund al lui „Flocea”, Daniel Pancu, va primi o altă sarcină în cadrul clubului ilfovean. Fostul atacant al Rapidului nu a acceptat să facă parte din noul staff al echipei din Liga 1 și va fi antrenor principal la FC Voluntari II, „satelitul” din Liga 3, acolo unde îi va lua locul chiar lui Todoran.

Fostul internațional român a fost dorit în continuare în stafful ilfovenilor, dar a refuzat să fie secund și sub comanda lui Dinu Todoran, considerând că există diferențe de viziune între el și fostul mijlocaș.

„Noi, cei care am făcut parte din lotul lui Florin Marin, am rămas pe loc. Una era să fiu sub comanda lui Florin Marin, alta e cu Dinu Todoran. Chiar nu puteam. Ideile noastre sunt puțin diferite, fără niciun fel de supărare […]

Mi s-a propus să preiau echipa a doua a clubului, lucru cu care în principiu sunt de acord”, spune fostul atacant, care recunoaște însă că și-ar fi dorit să lucreze cu Edi Iordănescu, dacă acesta l-ar fi înlocuit cu Florin Marin. „Edi este deja e un nume, a calificat-o pe Pandurii în cupele europene, a fost și la TSKA Sofia, și pe la Steaua secund. Dacă ar fi acceptat să vină la Voluntari și m-ar fi acceptat în stafful lui aș fi dat curs ofertei”, a mai declarat Pancu la DigiSport.

FC Voluntari II a remizat, 1-1, vineri, pe teren propriu cu Atlatic Bradu și a rămas la 15 puncte în spatele liderului SCM Pitești, care a trecut cu 3-1 de ACSO Filiași și e ca și promovată în Liga 2.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 13:37 Stiri
Pe aceeași temă