Daniel Oprița e aproape de revenirea la Reșița. Antrenorul care a promovat-o pe Juventus din Liga 3 în Liga 1 a urmărit meciul cu Sebiș din tribună

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 20:12 Stiri
Daniel Oprița e aproape de revenirea la Reșița.** Antrenorul care a promovat-o pe Juventus din Liga 3 în Liga 1 a urmărit meciul cu Sebiș din tribună

Rezultatele înregistrate de CSM Școlar Reșița în prima parte a actualei ediții a campionatului Ligii 3, care îi țin pe rosso-neri la distanță destul de mare de liderul ACS Șirineasa, au generat discuții tot mai aprinse în Valea Domanului. Se vorbește de câteva zile despre înlocuirea antrenorilor Roco Sandu și Lucian Dobre, iar varianta cea mai vehiculată este revenirea lui Daniel Oprița (36 de ani).

Acesta s-a aflat sâmbătă în tribunele stadionului „Mircea Chivu”, la remiza dintre CSM Școlar Reșița și Național Sebiș (scor 1-1, în cadrul etapei a 7-a), alături de fostul antrenor al rosso-nerilor, Leontin Doană, semn că zvonurile sunt pe cale de a deveni realitate.

Surse din cadrul clubului au confirmat că s-au purtat discuții cu Daniel Oprița pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei reșițene și se așteaptă un răspuns de la fostul antrenor al prim-divizionarei Juventus București, echipă pe care Oprița a dus-o din Liga a 3-a până în Liga 1. Până atunci, antrenamentele CSM-ului sunt conduse de Roco Sandu și Lucian Dobre.

Daniel Oprița a mai antrenat la Reșița în perioada mai 2014-iunie 2015, la Metalul Reșița, actuala Sportul Snagov. Echipa finanțată atunci de autoritățile locale din Reșița și de Cătălin Rufă s-a bătut pentru promovarea în Liga 1 cu ACS Poli, însă a încheiat pe locul 3 în play-off-ul Seriei a 2-a a Ligii 2.

CSM Școlar se află pe locul 5 în clasament, cu 11 puncte (din șase meciuri), în timp ce liderul, ACS Șirineasa, are 19 puncte (din șapte meciuri).

Rosso-nerii așteaptă acum și tragerea la sorți din Cupa României, competiție în care au ajuns în șaisprezecimi, după ce au eliminat pe CNS Cetate Deva (scor 1-0) și Pandurii Târgu Jiu (7-5, după lovituri de departajare).  

În următoarea etapă a Ligii 3, CSM Școlar Reșița joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, la Internațional Bălești (locul 13 din 15 în Seria 4).

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 20:12 Stiri
Pe aceeași temă