Daniel Chiriță, manager general la CSO Plopeni

11 Aug. 2012, 12:00 Stiri
Daniel Chiriță,** manager general la CSO Plopeni

Miercuri seara a avut loc o sedinta a Consiliului Local Plopeni, pe ordinea de zi fiind luata in discutie si fotbalul din aceasta localitate. Dupa ce conducerea orasului a anuntat ca nu poate sustine de una singura sportul rege la nivelul Ligii a III-a, s-a cautat si, in cele din urma, s-a gasit o solutie. De acum incolo, fotbalul plopenar „va trai” cu sprijinul fostului international Daniel Chirita, care a fost numit manager general la clubul plopenar. In functia de antrenor a fost instalat Dragos Mihalache, cei doi conlucrand in urma cu cativa ani la un proiect similar, la AFC Filipestii de Padure (foto).

In ceea ce priveste lotul de jucatori, deja noua conducere a echipei CSO Plopeni a purtat discutii cu Petrolul Ploiesti, mai ales dupa ce „gazarii” au anuntat ca vor avea o echipa „satelit” in noul sezon competitional.

Startul campionatului bate la usa si noua formatie a Plopeniului nu are jucatori, astfel ca oficialii echipei ar trebui sa se miste repede pentru a rezolva si acest aspect.

Sursa: Ziarul Prahova

11 Aug. 2012, 12:00 Stiri
Pe aceeași temă