„Dacă Drida și Hardău ar fi jucat la forma lor maximă, Jiul era pe primul loc”

22 May. 2012, 16:31 Stiri

Oficialii echipei de fotbal Jiul Petroșani au declarat că din sezonul viitor promovarea va fi obiectivul numărul unu pentru „mineri”.

Cu siguranță echipa de fotbal Jiul Petroșani și-a dezamăgit fanii prin faptul că nu a reușit o promovare în acest sezon, dar speranța nu a murit, ci din potrivă, oficialii spun că sunt puși pe fapte mari. „Jiul este o echipă obișnuită cu prima ligă, nu cu liga a III-a, dar din păcate anul acesta nu am reușit să facem nimic în acest sens. Dacă Drida și Hardău ar fi jucat la adevărata lor valoare am fi fost pe primul loc”, spune managerul Gigi Borugă, care consideră ca fiind decisivă săptămâna aceasta în ceea ce privește rămânerea lui la Petroșani. „Voi vorbi cu patronul Alin Simota și voi vedea ce decizie vom lua. Dacă voi continua trebuie să fier clar pentru toată lumea că din sezonul viitor vom promova. Vom mai aduce cinci jucători de valoare și vom reveni acolo unde ne este locul”, spune Borugă.

Acesta consideră că portarul Dumitru Hotoboc a fost revelația turului de campionat în timp ce Adrian Drida a fost revelația returului. „Recașul va fi echipa care va promova meritat. Restul sunt simple speculații. Au fost cei mai buni”, a mai adăugat Borugă.

„Vrem promovare”

Vicepreședintele George Boboc spune că din sezonul viitor Jiul va lupta pentru un singur obiectiv, promovarea. „Chiar dacă nu am reușit să promovăm, actualul sezon a fost unul în care am avut șansa să ne valorificăm tinerii care au demonstrat că au potențial. Pentru mine marea dezamăgire este jucătorul Firan. Am avut și un început greu de campionat, dar din sezonul viitor cu cinci jucători de valoare vom ataca promovarea”, a afirmat oficialul.

Șerban a plecat, Hotoboc și Hardău, la final de contract

Golgheterul Jiului în turul de campionat, Floerntin Șerban și-a reziliat contractul cu Jiul, în timp ce Hotoboc și Hardău sunt la final de contract. „Cu toate că Hotoboc și Hardău sunt la final cred că ei vor continua cu Jiul. Sunt jucători de care avem nevoie”, a conchis George Boboc.

Articol scris de Loredana Juglea

22 May. 2012, 16:31 Stiri
Pe aceeași temă