Cu buzunarele pline de sărbători! Fotbaliștii Chindiei și-au primit salariile!

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 15:05 Stiri
Cu buzunarele pline de sărbători!** Fotbaliștii Chindiei și-au primit salariile!

Conturile fotbaliștilor de la Chindia au devenit mai pline începând din această săptămână. Conducătorii clubului au acordat elevilor lui Silviu Dumitrescu lefurile pe ultima lună și au făcut din aceștia să aibă sărbătorile de iarnă mai călduroase.

Dintre toți componenții lotului, singurul jucător care nu a putut ridica salariul a fost Răzvan Dobre, cel care întâmpină o problemă în contractul de muncă, înregistrat la Federația Română de Fotbal. Cum s-a lovit de această neconcordanță mijlocașul Chindiei nu a putut ridica nici o leafă în ultimele patru luni ale anului.

„Moșul a venit și pentru jucătorii de la prima echipă, nu numai pentru juniori. Aproape toți componenții lotului au intrat în posesia salarilor, singurul care încă nu a luat nici un ban a fost Dobre, care se lovește de acea eroare din contractul de muncă. În scurt timp o să reglementăm și această problemă, pentru ca și el să își poată primii salariul la timp. Până acum el a putut să își primească doar prime și alte bonusuri”, ne-a declarat Mugur Porumbacu.

Vineri, după-amiază toate grupele de copii și juniori ale Chindiei au primit cu ocazia zilei de Moș Crăciun cadouri din partea conducerii administrative a clubului.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 15:05 Stiri
Pe aceeași temă