Cristi Negru a preluat Albota

22 Sep. 2011, 15:40 Stiri
Cristi Negru** a preluat Albota

Echipa de Liga a treia Girom Albota are de marți seară un nou antrenor principal, după ce săptămâna trecută Iordan Eftimie a plecat la FC Caracal. Conducerea grupării argeșene l-a instalat în funcție pe Cristi Negru, care a condus acum două zile primul antrenament.

Tehnicianul care în cariera lui a mai pregătit pe Unirea Costești, FC Argeș și CS Mioveni a semnat cu Albota un contract pe un sezon, cu drept de prelungire, dacă va confirma așteptările. Obiectivul lui Negru este crearea unei echipe puternice, care să ocupe un loc cât mai bun în clasament la finalul acestui sezon competițional. Finanțatorul echipei, Gheorghe Oprican, și Ducele de Albota vor face tot posibilul să îl ajute pe Cristi Negru, fără a se implica în alcătuirea echipei.

În afară de această schimbare pe banca tehnică, finanțatorul grupării argeșene l-a numit în funcția de director general pe Alexandru Dobrin, fost arbitru și fost delegat al echipei Rapid II București. Pe viitor, jucătorii vor discuta problemele numai cu oficialul echipei și nu cu stafful clubului, așa cum se întâmpla până acum. Atmosfera la echipă este foarte bună, iar jucătorii sunt cu banii la zi, după ce primarul Ion Dumitru a achitat acum cîteva zile 228 de milioane de lei vechi, salariul fotbaliștilor pe această lună.

Albota a reușit să se întărească pe ultima sută de metri cu atacantul Cristi Bratu, care s-a reîntors la echipă după ce jucase în returul sezonului trecut pentru argeșeni.

Modernizări la baza sportivă

Conducerea clubului vrea ca baza sportivă de la Albota să devină una dintre cele mai moderne din acest eșalon competițional. În scurt timp se va da în folosință noua clădire, care cuprinde vestiarele jucătorilor și ale arbitrilor. Primarul Ion Dumitru vrea ca atât terenul de antrenament, cât și cel de joc să se prezinte în condiții foarte bune și a cumpărat în acest sens și două mașini de tuns iarba.

Sursa: Curierul Zilei

22 Sep. 2011, 15:40 Stiri
Pe aceeași temă