Cristi Bădoiu, noul principal al echipei Urban Titu

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 14:30 Stiri

Cristian Bădoiu (36 ani) a fost numit ieri în funcția de antrenor principal al lui Urban Titu. Tehnicianul morenar a semnat un contract pe șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă doi ani. La divizionara C dâmbovițeană îl va avea ca secund pe Vasile „Grecu” Constantin.

Noul antrenor al Urbanului a mai pregătit în trecut pe FCM Târgoviște, Flacăra Moreni și Voința Pierșinari. După ce a parafat înțelegerea contractuală, Cristi Bădoiu s-a declarat bucuros de venirea la Titu și speră să aibă parte de cele mai bune rezultate pe „Orășenesc”.

„Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție din județul nostru. Doresc să formez o echipă competitivă care poate să atingă obiectivele propuse. Aș vrea ca în retur să avem parte de cele mai bune rezultate, pentru a putea termina campionatul cu fruntea sus. Mulțumesc conducerii administrative că s-a gândit la mine să preiau echipa și că a avut încredere în capacitățile mele de antrenor. Sper să formez o echipă frumoasă care poate atinge cele mai bune rezultate, pentru a nu înșela așteptările oficialilor de aici” a comentat Bădoiu.

Prezent la instalarea oficială a noului tehnician, Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal, a ținut să precizeze că are mare încredere în Bădoiu că va face din Urban o echipă puternică pentru retur.

„Am toată încrederea în Cristi că va reuși să facă tot ce e mai bun la Urban. Mă bucur că a semnat cu noi pe șase luni și cu opțiune de prelungire pe alte două sezoane. Obiectivul său va fi acela de a forma o echipă competitivă și să atingă cele mai bune rezultate în retur, astfel încât aceasta să încheie competiția în prima jumătate a clasamentului. Cristi va fi cel care decide totul la echipă. În perioada imediat următoare el trebuie să stabilească perioada cantonamentului, adversarii din amicale și lotul pe care va miza în retur. Îi doresc mult succes și să aibă parte de rezultate pozitive” a declarat oficialul clubului din Titu (foto, stânga)

Sursa: ACS Urban Titu

 

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 14:30 Stiri
Pe aceeași temă