„Cred că ne vom bate la promovare cu SCM Pitești”

12 Jul. 2012, 12:44 Stiri

Jucătorii Trifu, Rioșanu, Mitroi, Cristian Ciobanu, David și Priescu au fost aduși pentru a întări lotul echipei FC Caracal, astfel încât la finele sezonului 2012-2013 caracalenii să facă saltul în eșalonul secund.

Președintele grupării caracalene, Stelian Veselin, a declarat că mai încearcă să aducă jucători sub 21 de ani. „Antrenorul Iordan Eftimie s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. Mai încercăm să aducem unul-doi jucători sub 21 de ani”, a spus Veselin.

Oficialul de la Caracal consideră că principalele rivale din serie vor fi formațiile miniere și nou promovata SCM Pitești, formație ce a învins la Horezu câștigătoarea titlului județean – Viitorul Grădinile, reușind să promoveze în Liga a III-a. „Seriile nu sunt încă stabilite și nu se știe exact ce echipe se vor mai înscrie în cursa pentru promovare. Cred că ne vom bate la promovare cu SCM Pitești. Vom avea probleme și cu echipele miniere, care au influență în serie. Cine știe ce «măciucă» mai apare!?”, a spus Veselin.

Antrenorul de la SCM Pitești, Ion Ceaușu, a declarat imediat după victoria asupra formației din Grădinile că băieții săi vor avea ca obiectiv promovarea în eșalonul secund. „Am avut ca obiectiv promovarea, iar în sezonul 2012-2013 vom evolua în Liga a III-a. În vara anului viitor trebuie să promovăm în Liga a II-a. Ne-am propus promovarea în fiecare an. Noi nu concurăm cu FC Argeș, dar vom juca pe stadionul «Nicolae Dobrin»”, a spus Ceaușu.

Veselin: „Facem bugetul din mers”

Reprezentanții echipei din Caracal încearcă, în această perioadă, întocmirea bugetului pentru noul sezon, iar Veselin a dat asigurări că are susținere financiară. „Facem bugetul din mers, am găsit sprijin și cred că lucrurile vor merge așa cum ne-am propus”, a spus Veselin.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Jul. 2012, 12:44 Stiri
Pe aceeași temă