Cornățeanu, curățat și el de la Fortuna!

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 11:00 Stiri
Cornățeanu,** curățat și el de la Fortuna!

Cu o săptămână înainte de startul în noul sezon competițional, gruparea de Liga a III-a AFC Fortuna nu are antrenor principal. Ieri, tehnicianului Mugurel Cornățeanu i s-a reziliat contractul, singurul joc oficial care l-a prins pe banca echipei prahovene fiind disputa din cadrul Cupei României, pe care a pierdut-o în fața formației de Liga A Petrolistul Boldești, cu scorul de 3-1.

Cornățeanu nu este singurul tehnician care a stat, în această vară, pe banca trupei din Poiana Câmpina, după ce la începutul pregătirilor s-a aflat Stelian Gherman. Nici acesta din urmă nu stat prea mult, fiindu-i reziliat contractul după victoria de la Făgăraș – 7-2 cu localnicii de la Civitas -, care a contat tot pentru Cupa României.

Conform spuselor președintelui de la AFC Fortuna, l-am numit aici pe Virgil Munteanu, și preparatorului fizic Ovidiu Chiribici i s-a reziliat contractul, urmând ca în cel mai scurt timp cei doi să fie înlocuiți. „Zilele acestea, până vom aduce un nou antrenor, de pregătirea formației noastre se vor ocupa jucătorii Cătălin Gheorghe și Marius Vișan, plus antrenorul cu portarii Bogdan Pârvu”, a mai adăugat Munteanu.

În altă ordine de idei, mâine, deși nu avea programată nicio partidă de verificare, oficialii formației au decis ca până la urmă să se dispute un ultim amical înainte de startul în noul sezon. Astfel, pe stadionul „Fortuna”, din Poiana Câmpina, jucătorii formației prahovene vor primi replica sportivilor de la Concordia II Chiajna, într-o partidă care va începe la ora 11.00.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 11:00 Stiri
Pe aceeași temă