Conpet Cireșu a câștigat surprinzător la Voluntari!

11 Sep. 2011, 11:43 Stiri
Conpet Cireșu** a câștigat surprinzător la Voluntari!

După ce în etapa trecută Conpet Cireșu pierdea cu un categoric 0-4 meciul de pe teren propriu cu ACS Berceni, nici cel mai optimiast susținător al ei nu credea că brăilenii vor da lovitura pe terenul echipei CS Voluntari, formație neînvinsă până la ora jocului cu „cireșarii”.

Ei bine, minunea s-a întâmplat vineri după amiază, atunci când formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan au reușit să învingă la Voluntari în pofida tuturor așteptărilor. Succesul brăilenilor este cu atât mai neașteptat cu cât ținem cont că gazdele au marcat primele prin Manea, care a finalizat de la 17 metri o combinație cu unul dintre colegii lui din linia de mijloc: 1-0 (min. 23). Dar Conpet Cireșu nu a renunțat la luptă, chiar dacă era condusă, și după două situații de a marca irosite de Pușcașu (min. 31) și Nicoliță (min. 36), în minutul 43 s-a restabilit egalitatea: Percă a șutat senzațional de la 30 de metri, imparabil, și cele două echipe intrau la cabine cu un neașteptat dar echitabil, rezultat de egalitate: 1-1!!

După pauză, spre surprinderea tuturor, brăilenii sunt cei care conduc ostilitățile pe terenul de joc și ratează de două ori prin Nicoliță (min.55 și 59), iar în minutul 69 Conpet Cireșu a marcat golul victoriei: Pușcașu a fost lansat în adâncime de Nicoliță, a scăpat singur cu portarul gazdelor, l-a driblat pe acesta și a marcat în poarta goală: 1-2 !? Au urmat 26 de minute de foc la poarta apărată de Stoica, dar defensiva brăileană a rezistat eroic pe metereze, și chiar dacă gazdele au trimis mingea în bară în minutul 83, tabela de marcaj a rămas nemodificată până la fluierul final.

La meciul de la Voluntari a asistat și Mircea Rădulescu, directorul Școlii Federale de Antrenori care l-a felicitat personal pe antrenorul Vasile Darie dar și echipa brăileană pentru acest succes pe deplin meritat. Acum, după această victorie, Conpet Cireșu se află pe locul 5 în clasamentul seriei a II-a a ligii a III-a cu 7 puncte din patru meciuri, după Unirea Slobozia, CS Afumați, ACS Berceni și Dunărea Călărași, toate aceste grupări având câte 9 puncte.

După meciul victorios de la Voluntari, antrenorul Vasile Darie era foarte fericit: „Este o victorie la care să fiu sincer nu mă așteptam, dar eram încrezător că nu vom pierde. A fost foarte greu după înfrângerea categorică de acasă din etapa trecută pe care ne-a administrat-o ACS Berceni, și am avut mult de lucru ca să putem reface moralul jucătorilor. Felicit întreaga echipă pentru modul cum au jucat astăzi (n.r.: vineri) și pentru modul excelent în care au trecut peste momentul greu din etapa trecută. Acum nu pot decât să sper că euforia acestei victorii va trece până la sfârșitul săptămânii, deoarece în etapa viitoare avem un joc destul de greu, acasă, cu Viitorul Chirnogi, iar dacă nu-l câștigăm pe acela am învins degeaba la Voluntari.” – a spus tehnicianul brăilenilor.

În partida de la Voluntari, pentru Conpet Cireșu au evoluat următorii jucători: Stoica – Baciu, Mușat, Cotigă, Crăciun – Percă (min. 80: Crăciunescu), Baicu, Pușcașu – Mândroasa (min.85; Huțu), Nicoliță. Antrenor: Vasile Darie

Articol scris de Valentin Constantinescu

11 Sep. 2011, 11:43 Stiri
Pe aceeași temă