Conducerea tehnică a muscelenilor față în față cu presa

20 May. 2009, 15:04 Stiri
Conducerea tehnică a muscelenilor** față în față cu presa

După antrenamentul din această dimineață al echipei de Liga a III-a CS Muscelul Câmpulung, Constantin Stancu (stânga) și Alecsandru Popovici (dreapta) au apărut în fața jurnaliștilor musceleni, într-o conferință de presă. Oamenii care coordonează jocul echipei în teren și răspund de rezultatele înregistrate, au analizat perioada petrecută împreună pe banca tehnică a echipei. Au disputat de atunci patru jocuri din care au câștigat trei, iar echipa a marcat 9 goluri!

„Nici pe noi ne ocolește criza”

Constantin Stancu, directorul tehnic al echipei muscelene, a comentat evoluțiile din ultima vreme ale echipei sale: „Dacă ne raportăm la ultimele jocuri, începând cu meciul de la Copăceni, echipa a avut o evoluție mai bună, la fel și rezultatele și sperăm să continuăm pe această linie pentru că jucătorii răspund foarte bine la ceea ce le cerem. Pentru sezonul următor nu putem spune nimic la momentul acesta pentru că asa cum se întâmplă la majoritatea echipelor, nici pe noi ne ocolește criza și atunci o să vedem la sfârșitul campionatului cum stăm din punct de vedere financiar. Dacă reușim să ținem acest lot de jucători, eu zic că putem pune totuși un obiectiv anul viitor. Sperăm să rămânem împreună și sezonul viitor și, cu siguranță, vom aduce un antrenor secund”

„Nu cred că puteam să fac minuni”

Antrenorul principal, Alecsandru Popovici, speră că perioada fastă din evoluția echipei va continua și că muscelenii vor termina sezonul pe locul 4. „Și eu cred că a fost o perioadă bună a echipei, chiar dacă am pierdut cu Ad. Copăceni unde, dealtfel, am făcut un joc foarte bun și cred că rezultatul nu a fost echitabil. Meritele principale sunt ale jucătorilor și ale colegului meu, pentru că nu puteam să fac, cred eu, minuni de când am venit. Importantă va fi perioada următoare, să reușim evoluții la fel de bune și dacă s-ar putea să nu pierdem până la sfârșit ar fi un lucru care ne-ar da încredere în campionatul viitor. Dacă am termina pe locul 4, pentru o nou promovată este, cred, o performanță” a comentat Alecsandru Popovici.
 

 

Articol scris de Bogdan Burhan – www.csmuscelul.ro
 

20 May. 2009, 15:04 Stiri
Pe aceeași temă