Muscelul Câmpulung a plecat în cantonament cu patru jucători noi

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 20:42 Pregătiri, amicale
Muscelul Câmpulung a plecat** în cantonament cu patru jucători noi

Ocupanta locului 7 în seria a treia a Ligii 3 la jumătatea sezonului, CN „Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung a plecat sâmbătă la prânz în cantonamentul montan stabilit pentru următoarele 8 zile la Cabana Voina. Antrenorul Alecsandru Popovici are la dispoziție 21 de jucători, dintre care doi sunt nou-veniți și doi aduși de la echipa de juniori a Clubului Sportiv Școlar „Dinicu Golescu” din localitate. 

Tehnicianul muscelean are pregătit în agendă un program cu câte două antrenamente zilnic, iar pentru asta este ajutat de „armata” de secunzi formată din Ovidiu Tică, Liviu Hapaină și Marius Badiu, la care se alătură maseurul Sandu Epure.

Locul de cantonament al echipei muscelene se aflată la numai 25 km de municipiul Câmpulung, însă zona este una frumoasă și oferă condițiile necesare pentru un cantonament montan. Acesta se va încheia sâmbăta viitoare, iar din luna februarie pentru echipa de la poalele Mateiașului vor începe și meciurile amicale. 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA PLECAREA ÎN CANTONAMENT


Lotul de jucători deplasat la Voina: Adrian Tănase, Robert Moise, Răzvan Ene (portari) – Ionuț Andrei, Mihai Băduleanu, Cătălin Chira, Marius Vaciu, Ionuț Leca, George Dulgheru, George Zaharia, Cătălin Toader, Georgian Jenaru, George Mihăilescu, Alexandru Lulea, Cristi Anghelina, Cosmin Miloși, Simon Mazarache, Robert Andrei Păun (CS Mioveni), Ionuț Ion (Atletic Bradu II), Dorin Mahu și Octavian Pârvan (ambii juniori de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung).

Acestora li se va alătura începând de marți piteșteanul Andrei Panait (25 de ani), jucător care a mai evoluat pentru FC Argeș, SCM Argeșul Pitești, CS Mioveni, iar ultima oară a jucat la Farul Constanța.

              
Articol scris de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 20:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă