Un fost jucător de la ARO, cea mai mare surpriză de la reunirea echipei din Câmpulung. Muscelul a avut 21 de jucători la primul antrenament

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 11:24 Stiri

Marți, la prânz, jucătorii echipei Muscelul Câmpulung (locul 2 în Seria a III-a, Liga 3) s-au prezentat la stadionul „Municipal” pentru prima întâlnire din 2016. Noul an a venit pentru echipa musceleană cu stabilitate pe banca tehnică, dar cu o serie de schimbări în ceea ce privește lotul de jucători. La reunire au fost prezenți cinci jucători noi și tot cinci este și numărul celor care au plecat în această iarnă de la Câmpulung!

Claudiu Ionescu revine la Câmpulung după aproape 15 ani!

O primă surpriză la reunire a reprezentat-o apariția atacantului Claudiu Ionescu, jucător care, la începutul anilor 2000 evolua chiar la Câmpulung! A debutat atunci în Divizia B, în tricoul fostei echipe ARO Câmpulung, iar antrenor îi era actualul manager, Alecsandru Popovici! De-a lungul anilor, Claudiu Ionescu a mai jucat pentru CS Mioveni, CSMS Iași, FC Olt Slatina și Metalul Reșița, cu primele două jucând chiar în Liga 1.

NOUTĂ‚ȚI: Claudiu Ionescu (Metalul Reșița), Robert Dalu (SCM Pitești), Robert Beuran (Unirea Bascov) și juniorii Marius Peter (Brasov) și Florin Turcin (CS Mioveni).

Ovidiu Stan a renunțat la fotbal și va merge să muncească în Anglia

Surpiză și în rândul jucătorilor care au plecat în această iarnă de la Câmpulung! Dacă fundașii centrali Cotigă și Stancu s-au întors acasă, la Pitești, lăsând un gol imens în centrul apărării; atacantul Ovidiu Stan a anunțat conducerea echipei că… renunță la fotbal! Deși se mai afla sub contract, acesta și-a găsit de muncă în Anglia și astfel, pentru o perioadă renunță la fotbal!

AU PLECAT: George Cotigă și Bogdan Stancu (ambii la SCM Pitești), Ovidiu Stan (a renunțat la fotbal), Alexandru Turnescu (Unirea Bascov) și Alecsandru Haidău.

LOTUL DE JUCĂ‚TORI prezent la reunire:

portari: Adrian Tănase și Răzvan Ene;
jucători de câmp: Mihai Băduleanu, Adrian Voicu, Marius Vaciu, Cosmin Leca, Dorinel Oancea, Dorin Mahu, Ionuț Ion, Robert Păun, Cosmin Miloși, Giorgian Jenaru, Bogdan David, Alin Burghel, Alexandru Raț, Cristian Anghelina, Claudiu Ionescu, Robert Dalu, Robert Beuran, Marius Peter și Florin Turcin.

Astfel, antrenorul Ovidiu Tică a avut la dispoziție 21 de jucători pentru primul antrenament din acest an. Perioada următoare va fi una încărcată pentru fotbaliștii musceleni, aceștia având programate antrenamente în localitate, dar și trei meciuri de pregătire, toate în deplasare cu FC Argeș 1953 (23 ianuarie); cu Rapid București (27 ianuarie) și cu Unirea Bascov (30 ianuarie).

A doua zi după jocul cu formația din Bascov, muscelenii vor pleca pentru șapte zile în cantonament la Sinaia.

Articol scris de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 11:24 Stiri
Pe aceeași temă