„Conducerea a spus că o să pierdem meciuri, că nu vrea neapărat promovarea”. Vasile Maftei vorbește despre situația de la Rapid, după ce a ales să plece

Marius ANGHEL 11 Oct. 2018, 11:51 Stiri

Tensiunile de la Rapid au fost explicate de Vasile Maftei. Fundașul nu se mai prezintă la antrenamentele echipei după demiterea lui Constantin Schumacher, iar acum a elucidat misterul în privința plecării sale. Jucătorul a recunoscut că cei din conducere erau conștienți de faptul că echipa giuleșteană va avea dificultăți în Liga a 3-a, iar decizia schimbării antrenorului a fost greșită.

După plecarea lui Schumacher, Daniel Pancu a preluat postul de antrenor. Maftei a fost coleg cu atacantul la Rapid, dar a preferat să plece, pentru că anumite lucruri de la echipă i s-au părut anormale.

„Conducerea a spus că o să pierdem meciuri și că nu vrea neapărat promovarea. Printre cei care au transmis asta s-a numărat și Burcă. Erau conștienți că nu vom mai avea partidele ușoare din Liga a 4-a. Nu o să mai câștigăm cu 3-0, 4-0, că vom câștiga în prelungiri și vom avea rezultate de egalitate. Dar mi se pare nedrept ca Schumacher să plece după primul eșec.

M-am simțit folosit de cei de la Rapid. La începutul campionatului era necesar să se traseze anumite sarcini și abordam diferit situația. Ei dau banii, nu am un cuvânt de spus, dar cred că trebuia să se vorbească cu jucătorii și să afle de anumite tensiuni”, a declarat Maftei la GSP Live.

În acest moment, Rapid se clasează pe locul 2 în Liga a 3-a, cu 19 puncte după șapte etape, la egalitate cu Unirea Slobozia, lider datorită golaverajului superior. În acest weekend, giuleștenii stau, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe CSO Bragadiru, echipă retrasă din campionat.

Marius ANGHEL 11 Oct. 2018, 11:51 Stiri
Pe aceeași temă