Cireșu a început bine returul: 0-0 la Comprest

17 Mar. 2012, 16:23 Stiri
Cireșu a început bine returul:** 0-0 la Comprest

Vineri după amiază au avut loc partidele etapei cu numărul 16 din cadrul ligii a III-a, rundă în care Compet Cireșu a jucat (în seria a II-a) în deplasare pe terenul echipei Comprest GIM București. Partida disputată pe stadionul ROCAR a fost una în care ambele formații s-au anihilat una pe alta, fiecare a avut câte un jucător eliminat (Ivan, respectiv Ilie), iar rezultatul a fost unul comform cu desfășurarea ostilităților de pe teren: 0-0! Cu toate acestea au fost și câteva ocazii de gol la fiecare poartă.

În prima repriză Țârcovnicu (de la gazde) Stoian și Grozea (de la Cireșu) au avut șansa golului pe care au ratat-o, chiar dacă brăilenii au avut ceva mai mult posesia mingiei și au dominat oarecum prima parte.

În partea secundă, în minutul 60, portarul gazdelor a scos de sub transversală mingea expediată de Stoian, iar două minute mai târziu (min. 62) același portar a scos incredibil lovitura cu capul expediată de Olenic de la 3-4 metri!! Replica gazdelor a venit prompt, iar Soica a scos cu mare greutate, mingea expediată de Mirescu (min. 75). Până la final, brăilenii Popa și Dima au mai avut câte o posibilitate de a înscrie, însă ratările celor doi au făcut ca meciul să se termine cu un rezultat de egalitate, fără gol marcat: 0-0!

După meci, Vasile Darie, antrenorul principal al brăilenilor a spus cu o oarecare supărare în glas: „Puteam să câștigăm acest meci, dar s-a văzut cu ochiul liber că mai avem mult de lucrat la relațiile dec joc între jucători, iar lipsa partidelor de verificare a făcut ca să suferim mult la fazele de finalizare. Este bun totuși acest rezultat de egalitate, chiar dacă ne-au lipsit mult două piese de bază din angrenajul echipei, este vorba de Oprea și Crăciun, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene iar Costache a jucat răcit și a trebuit să-l schimb la pauză. Acum este bine că i-am ținut pe loc pe cei de la Comprest, dar dacă nu câștigăm jocul de etapa viitoare de acasă cu CS Balotești, nu am făcut absolut nimic! Așa că o victorie vinerea viitoare ar însemna un mare pas către evitarea retrogradării, mai ales acum că s-a retras și CS Eforie!”– a spus tehnicianul brăilean.

După acest rezultat de egalitate Conpet Cireșu a acumulat 15 puncte, și urcă pe locul 11, dar rămâne acolo numai dacă Viitorul Axintele va pierde partida de astăzi (sâmbătă 17 martie) de la CS Voluntari.

În partida de la Comprest GIM, antrenorii brăileni Vasile Darie și Ionel Ivan au folosit următoarea formula de echipă: Stoica – Grozea, Ilie (eliminat în min. 65), Cotigă, Moldoveanu – Costache (46 Bratu), Percă, Olenic – Dima (85 Preda), Stoian, Mirescu (54 Popa).

Articol scris de Valentin Constantinescu

17 Mar. 2012, 16:23 Stiri
Pe aceeași temă