Ciorceri: „Sper ca până la finalul campionatului să nu mai pierdem”

04 May. 2012, 09:42 Stiri
Ciorceri:** „Sper ca până la finalul campionatului să nu mai pierdem

Tehnicianul turdenilor, George Ciorceri, și-a exprimat speranța că echipa sa va fi neînvinsă până la finalul campionatului.

„Meciul din etapa trecută, cu Unirea Ungheni, s-a anunțat a fi dificil, dar am obținut o victorie lejeră, mai lejeră decât o arată scorul. Urmează confruntarea cu Unirea Dej, o echipă care se aseamănă cu formația noastră, are 2-3 jucători maturi, restul fiind jucători tineri, de perspectivă. E o echipă imprevizibilă, care în ultimul joc a condus la Satu Mare, cu 2-0. Ne deplasăm cu dorința de a câștiga, oricare va fi primul „11” sunt convins că băieții vor face totul pentru a învinge.

Sper să venim învingători și sper ca până la finalul campionatului să nu mai pierdem. Și pe finalul campionatului voi da drumul mai multor jucători, care nu au evoluat până acum și vor primi o șansă jucători ca Soporan, Popa Cătălin sau Pal. Am intrat în linie dreaptă, mai avem 6 etape. Apoi câțiva juniori vor face pregătirea cu noi, pentru a face o evaluare mai corectă” a concluzionat antrenorul George Ciorceri.

Conform tehnicianului turdean, portarul Paul Dumitru și Miheț sunt suspendați (cumul de cartonașe), iar Simion Cristian și Neacșu Nicușor sunt accidentați. „Nu contează numărul de jucători pe care-i avem, contează ca cei 11 să-și facă datoria”, a încheiat antrenorul turdenilor.

Sursa: Scor Final

04 May. 2012, 09:42 Stiri
Pe aceeași temă