George Ciorceri s-a săturat! A plecat de la Turda!

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 16:44 Stiri
George Ciorceri s-a săturat!** A plecat de la Turda!

După ce mai mulți jucători de la FCM Turda au refuzat săptămâna trecută să facă deplasarea la Hunedoara, la jocul din campionat, motivând că sunt restanțe financiare, situația la clubul turdean de fotbal este critică.

Practic, FCM Turda are 5 jucători în lot, pe care i-ar putea utiliza, iar acestora li s-au mai adăugat încă 3, care ar putea fi legitimați în această săptămână. Însă, nu se știe dacă vor mai putea fi legitimați suficienți jucători pentru ca echipa să se prezinte la meciul de campionat de vineri, de pe teren propriu, cu Plimob Sighetu Marmației. În cazul în care nu se vor prezenta, echipa ar fi exclusă din campionatul Ligii 3 de fotbal.

Conform informațiilor noastre, FCM Turda a transmis la FRF o adresă cu numele jucătorilor care au refuzat să facă deplasarea, solicitând sancționarea lor.

Pe de altă parte, tehnicianul George Ciorceri a renunțat la banca tehnică a echipei. Ieri și azi, FCM Turda nu a efectuat nici un antrenament și nu ar fi exclus ca echipa să se retragă, totuși, din campionat. În acest caz, jucătorii ar deveni liberi de contracte și s-ar putea transfera la orice club doresc. Din informațiile noastre, unii deja au primit oferte de la Seso.

Sursa: TurdaNews

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 16:44 Stiri
Pe aceeași temă