Pe o căldură insuportabilă, Florești a fost cu unicul gol, Avântul cu ocaziile

04 Aug. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe o căldură insuportabilă,** Florești a fost cu unicul gol, Avântul cu ocaziile

Sâmbătă dimineața, Unirea Florești (se numește tot așa, deoarece incă nu s-au făcut modificările în ceea ce privește schimbarea denumirii clubului) a întâlnit pe teren propriu Avântul Reghin, o mai veche cunoștință în materie de fotbal.

Jocul disputat pe o vreme caniculară nu a avut mare eficiență în ceea ce privește proporția scorului. Singurul gol a fost marcat de către echipa gazdă prin noul venit Eremia, de la FCM II Tg. Mureș, în minutul 41, care cu un șut pe jos la colțul lung de la 11 metri lateral drepata.

Pînă în acel minut, cei mai periculoși au fost oaspeții, care încă din minutul 2 au ratat o ocazie imensă prin V. Stoica, care de la circa 12-13 metri a șutat peste transversală. În afară de Stoica, care pe lîngă ocazia descrisă a mai irosit încă două bune oportunități pe lista celor care au ratat din poziții ideale, au mai fost: Pușcaș în două situații și E. Nagy.

Partea secundă a jocului a adus modificări în ambele tabere, ceea ce a făcut ca speculozitatea să scadă. Cei doi tehnicieni au dat posibilitate tuturor celor care au fost pe bancă să-și exprime cunoștințele în materie de fotbal, dar scorul a rămas cel stabilit în minutul 41. În timpul acestui test la echipa gazdă s-a putut observa că relațiile de joc încă nu sunt bine închegate, pe când oaspeții, care nu au modificări față de sezonul trecut, au acoperit bine suprafața de joc, având o ușoară superioritate și în ce privește posesia.

Florești nu o să mai dispute nici un joc de verificare, pînă la meciul din Turul III, al Cupei României Timișoreana, programat miercuri 15 august.
Avântul Reghin, mai are programate săptămâna viitoare două jocuri: miercuri, de la ora 18, pe teren propriu, primește vizita celor de la FCM Tg. Mureș, iar vineri de la ora 11, tot pe teren propriu o să întâlnească pe Unirea Dej.

Florești – Reghin 1-0
A marcat: Eremia (41)

Unirea Florești: Szabo – A. Tot, Văscan, Florea, Miheț, Ov. Niculescu, Kosta, Vasinc, Morar, Matiș, Eremia. Antrenor: George Ciorceri
În repriza secundă au mai evoluat: Lăcătuș, V. Olaru – Soporan, Tothăzan, M. Onacă, V. Mercean, Didă, Boroș, Negoescu (ultimii trei de la Târgloviște)

Avântul Reghin: Husar – R. Dan, Macarie, Merdariu, Toncean, V. Cziki, Bucin, Ad. Murar, Truță, V. Stoica, Pușcaș. Antrenor: Adrian Enedy.
În partea a doua au mai jucat: Demian – L. Pereș, Szigmond, Chira, Hrișcă, E. Mariș, Zoltan, E. Nagy, Szotori, Gergely.

Articol scris de Ioan ARION

04 Aug. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă