Olimpia a învins Floreștiul și a egalat liderul

08 Apr. 2012, 18:44 Stiri

Olimpia Satu Mare a învins, pe teren propriu, echipa Unirea Florești, egalând astfel liderul Seriei a 6-a, Corona Brașov, care a obținut în ultima etapă doar o remiză la Livezile.

Bătălia de la Satu Mare a fost una extrem de grea, deoarece adversarii nu s-au lăsat învinși cu una, cu două. Și asta s-a văzut și din duelurile duse în fața porții celor de la Unirea. Însă ratările din prima repriză nu au tăiat elanul sătmărenilor, reușind în cele din urmă să îngenuncheze una dintre cele mai dificile formații din serie.

Spectatorii prezenți ieri pe stadion au putut urmării confruntarea dintre două echipe neînvinse până acum în returul ligii a III-a. Prima parte a meciului a fost dominată de o serie de ocazii ratate de jucătorii de la Olimpia. În repriza a doua sătmărenii continuă ofensiva asupra porții adverse, reușind să înscrie de două ori la rând. Primul gol vine în minutul 75, când Dănilă preia cu capul centrarea din corner al lui Zsiga și trimite balonul în poarta adversarilor. Golul al doilea vine în minutul 77. Feier reușește să înscrie după un contraatac, crescând diferența la 2 puncte. Scor final Olimpia Satu Mare – Unirea Florești: 2 – 0.

Mai multe POZE

În următorul meci Olimpia Satu Mare va întâlni marea adversară, Corona Brașov. Specialiștii susțin că meciul va fi unul decisiv în ceea ce privește ordinea în fruntea clasamentului, deoarece (cu cea mai mare probabilitate) echipa învingătoare va rămâne în fruntea seriei până la finalul campionatului.

Sursa: satmareanul.net

08 Apr. 2012, 18:44 Stiri
Pe aceeași temă