„Ne mulțumim cu 1-0!”

19 Apr. 2012, 19:53 Stiri

Conferința de presă organizată săptămânal de gruparea din eșalonul trei Unirea Florești a fost susținută astăzi de către conducerea tehnică reprezentată de tehnicianul George Ciorceri și doi dintre componenții lotului de seniori: B. Costea și Barbuloviciu. Din partea Centrului de Copiii si Juniori a participat Ioan Sonica, antrenorul grupei de juniori C, împreună cu doi dintre cei mai buni jucători la această categorie de vârstă: Cătălin Sucală și Alex Misar, iar din partea conducerii administrative nu a lipsit președintele Lucian Cordiș. În cuvântul de început tehnicianul George Ciorceri a punctat câteva aspecte privind evoluția echipei în primele șase etape scurse din sezonul de primăvară. Aici nu se poate trece cu vederea că în primele șase etape, echipa a înregistrat un parcurs pozitiv, obținând 5 victorii în cele șase jocuri disputate și numai o înfrângere.

Mulți indisponibili pentru jocul cu Corona

Pentru partida de vineri, în care turdenii vor primi vizita liderului Corona Brașov, Ciorceri nu va putea conta pe serviciile a mai multor jucători. Dragu s-a accidentat în jocul de săptămâna trecută cu Unirea Tărlungeni, Neacșu s-a accidentat în cursul zilei de joi în timpul antrenamentului, Ov. Niculescu este suspendat după eliminarea din jocul cu Olimpia Satu Mare, Cătălin Popa a făcut o entorsă de gleznă și nu va putea evolua, iar Vâtcă încă nu și-a revenit în urma unei accidentări mai vechi.

Optimism în cadrul lotului în lupta cu liderul

„Chiar dacă vom întâlni liderul într-un joc care poate decide într-un fel sau altul promovata din această serie, noi suntem pregătiți să obținem cele trei puncte puse în joc, pentru a demonstra că rezultatele de până acum nu sunt întâmplătoare. Nu este nevoie să câștigăm cu 3-1, cum am câștigat jocurile de până acum, ne vom mulțumi și cu 1-0”
a afirmat George Ciorceri, antrenorul Unirii Florești. Același optimism l-au afișat și cei doi componenți ai lotului, B. Costea și Barbuloviciu, care sunt conștienți că va fi un joc greu, dar nu imposibil de câștigat. „Dacă cei care vor intra în teren vor respecta sarcinile de joc, este imposibil să nu obținem cele trei puncte puse în joc. Consider că suntem un nucleu destul de unit ca să putem face față unei echipe ca liderul seriei Corona Brașov” a afirmat Bogdan Costea, fost jucător al grupării brașovene.

Articol scris de Ioan ARION

19 Apr. 2012, 19:53 Stiri
Pe aceeași temă