Chiriță se pregătește să „intre în pâine”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:22 Stiri
Chiriță se pregătește să „intre în pâine

De luna trecută, noul tehnician al formației de Liga a III-a CSM Câmpina este fostul internațional Daniel Chiriță, cel care l-a înlocuit pe Valentin Sinescu, plecat la gruparea din același eșalon și serie – SCM Argeșul Pitești.

Toamna trecută, Chiriță a urmărit mai toate jocurile formației câmpinene și, în aceste condiții, și-a creat o părere vizavi de lotul de jucători pe care-l va pregăti acum. Unii dintre fotbaliști i-au fost chiar colegi în 2012, pentru o scurtă perioadă, acesta având în „CV” și gruparea din Câmpina, pentru care a jucat în Liga A Prahova.

„În linii mari, obiectivul formației este realizat, anume clasarea pe locurile de play-off. Pentru a atinge acest deziderat mai este nevoie de doar câteva puncte, pe care le vom obține, fără mari probleme. Față de lotul care a încheiat sezonul de toamnă ne mai trebuie trei-patru jucători”, a spus Chiriță, cel care miercuri va suna adunarea, primul antrenament al iernii fiind programat pe stadionul de la Sala Sporturilor din Ploiești, de la ora 10.00.

Chiriță are sprijinul oficialilor câmpineni: „Daniel are atuul că a jucat la echipe mari din Europa și de la fiecare antrenor a avut ce învăța”, a declarat și directorul sportiv al formației, Valeriu Nicoară. Același Nicoară a mai adăugat: „Chiriță a fost mereu alături de noi și știe ce lot de jucători va avea la dispoziție, astfel că și pentru el va fi ușor să se acomodeze cu echipa”.

Ionescu, primul pe lista celor de la CSM Câmpina

Conform spuselor noului tehnician al echipei, principalul post pe care dorește să-l acopere este cel de fundaș central, Chiriță orientându-se, deja, către cei doi jucători de valoare, și anume apărătorii centrali ai Petrolistului Boldești: Daniel Petre și Cătălin Ionescu (ultimul fiindu-i coleg de compartiment, în Liga a III-a, la defuncta AFC Filipești). Ionescu are cele mai mari șanse de a îmbrăca tricoul câmpinenilor, dacă tratativele dintre cele două tabere se vor finaliza.
P

e lângă apărătorul central căutat, oficialii echipei CSM Câmpina mai doresc să aducă pentru partea secundă a campionatului un mijlocaș central și un atacant. În momentul de față, pentru gruparea condusă de Adrian Nistoroiu și Virgil Guran a semnat mijlocașul de bandă Cosmin Dobrinoiu, fotbalist care la începutul campionatului a evoluat pentru FC Zagon, după ce în anii anteriori a îmbrăcat tricoul echipelor Conpet Ploiești sau Petrolistul Kaproni Boldești.

În schimb, la capitolul despărțiri trebuie să amintim că, în pauza de iarnă, conducerea câmpinenilor a renunțat la jucătorii Catană, Lungu, C. Vlad și Filip.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:22 Stiri
Pe aceeași temă