Chindia vrea să joace acasă sâmbăta: „Stadionul o să fie mai populat”

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 20:00 Stiri
Chindia vrea să joace acasă sâmbăta:**

Chindia își propune să schimbe ziua de disputare a meciurilor de pe teren propriu din ultima parte a campionatului. Echipa târgovișteană este decisă să preia modelul altor echipe din serie și în loc de vineri să evolueze sâmbăta.

Una dintre cauze pentru care oficialii clubului vor să schimbe ziua jocurilor din propriul fief este cea de-a atragere a mai multor suporteri la stadion. Conducătorii Chindiei cred că orarul disputelor de vineri nu este unul potrivit pentru microbiștii dâmbovițeni. Dacă se va ajunge să susțină meciurile sâmbată, atunci Chindia mai are parte de nouă meciuri pe „Eugen Popescu”, patru în sezonul regulat și alte cinci în play-off.

„Este o măsură bună să schimbăm ziua meciurilor de acasă. Dacă o să facem acest lucru cu siguranță stadionul o să fie mai populat, decât de obicei. Vineri când susținem meciurile din campionat nu putem avea toți fanii lângă noi, pentru că programul jocurilor îi găsesște la serviciu. O să merg la federație pentru a transmite opțiunea noastră pentru a doua parte a sezonului”, ne-a declarat președintele Mugur Porumbacu.

Alte echipe din seria C6 care evoluează sâmbăta sunt FC Zagon, FC Păpăuți și FCM Câmpina. În sezonul regulat, Chindia mai are de jucat în fața propriilor fani împotriva celor de la FC Păpăuți, Avântul Reghin, FC Zagon și Fortuna Câmpina.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean
Foto: Marius TUDOR

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă