Chindia Târgoviște, pierzătoare în litigiul cu Răzvan Dobre

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 07:00 Stiri
Chindia Târgoviște,** pierzătoare în litigiul cu Răzvan Dobre

Răzvan Dobre a ieșit învingător în litigiul pe care l-a avut cu actualul club, Chindia Târgoviște. Comisia pentru Statutul Jucătorului, din cadrul FRF, a dat câștig de cauză jucătorului la mijlocul săptămânii, după ce acesta înaintase un memoriu, pe motiv că clubul târgoviștean nu-l mai plătise de câteva luni bune.

Cum CSJ a oferit un verdict favorabil mijlocașului dâmbovițeam, Chindia va fi nevoită să achite în maximum 30 de zile salariile pe ultimele șase luni acestuia. În schimb, dacă nu-i va restitui în timp util lefurile restante fotbalistului, gruparea de lângă Turn va trebui să suporte anumite penalizări din partea forului național de fotbal.

„Am câștigat litigiul cu Chindia. Cei de la AFAN m-au înștiințat că judecătorii din Comisia pentru Statul Jucătorului mi-au dat dreptate în memoriul depus în luna ianuarie. După decizia luată Chindia trebuie să îmi acorde banii cuveniți în 30 de zile. Dacă nu mi se vor acorda salariile restante, atunci echipa poate fi sancționată de FRF” ne-a declarat Dobre.

Din momentul în care a intrat în conflict cu divizionara C dâmbovițeană, fotbalistul s-a pregătit numai cu echipa juniorilor A de pe „Eugen Popescu”. Pe de altă parte, înțelegerea contractuală al lui Dobre cu echipa dâmbovițeană se întinde până în luna august.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă