Chindia, optimistă înainte de jocul cu Fortuna: „Batem și promovăm”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 23 May. 2014, 13:20 Stiri
Chindia, optimistă înainte de jocul cu Fortuna:**

Chindia și Fortuna se întâlnesc azi în meci direct, pe terenul prahovenilor, echipa învingătoare urmând să ia o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga a II-a. Cu patru etape înainte de finalul play-off-ului, Chindia are trei puncte în fața rivalei din Prahova și un succes astăzi ar echivala, în mare măsură, cu accederea în eșalonul secund al fotbalului românesc, în condițiile în care echipa lui Silviu Dumitrescu ar rămâne cu doar două meciuri de disputat, acasă cu Argeș și în deplasare la Bradu.

„Am condus tot sezonul, ar fi păcat să nu promovăm. Băieții sunt pregătiți, s-au antrenat bine toată săptămâna. Mergem să batem la Poiana Câmpina. O victorie a noastră ar rezolva problema promovatei”, spune tehnicianul Chindiei, aflat în fața celei de-a treia promovări din carieră cu echipa din Târgoviște.

În acest sezon, cele două combatante au disputat trei jocuri, fiecare câștigând câte unul (2-1 Chindia, la Târgoviște, în campionat, respectiv 2-1 la Târgoviște pentru Fortuna, în play-off), iar unul încheindu-se la egalitate (0-0 la Poiana, în campionat).

Porumbacu: „Jucătorii vor avea primă de promovare!”

Președintele Chindiei s-a întâlnit zilele trecute cu asociații clubului, reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Județean Dâmbovița, care au promis un bonus special pentru Pătru &co în cazul promovării în Liga a II-a. „Băieții vor avea primă pentru promovare, iar de data asta este ceva serios. Am înțeles că le-au promis și alții și nu s-au ținut de cuvânt”, a declarat Mugur Porumbacu.

100 de fani de la Târgoviște

Organizatorii așteaptă 1.000 de fani ai Fortunei la meciul programat diseară, de la ora 18.00, cu intrarea liberă. De la Târgoviște vor ajunge peste 100 de suporteri ai Chindiei, 50 cu un autocar pus la dispoziție de club, iar restul cu mașinile personale.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 23 May. 2014, 13:20 Stiri
Pe aceeași temă