Chindia nu își permite un pas greșit cu Păpăuți

Mihai Andries 24 Feb. 2014, 09:27 Stiri
Chindia** nu își permite un pas greșit cu Păpăuți

Chindia speră să înceapă cu dreptul mini-returul campionatului, atâta timp cât amicalele iernii au fost încheiate într-o notă pozitivă. Staff-ul tehnic de lângă Turn are încredere că echipa este pregătită pentru meciurile oficiale, după ce jocul roș-albaștrilor s-a aflat într-o continuă creștere în disputele de verificare. La capătul a opt partide disputate pe terenurile adversarilor, gruparea de lângă Turn a înregistrat patru victorii, două remize și două înfrângeri.

Marea problemă al lui Silviu Dumitrescu dinaintea „oficialelor” este reprezentată de numeroasele accidentări care s-au abătut asupra elevilor săi. Tehnicianul lasă de înțeles că niciodată în cariera de antrenor nu a mai avut opt jucători invalizi cu doar câteva zile înainte de reluarea părți secunde a stagiunii. Pentru a nu se periclita obiectivul promovării, Dumitrescu admite că echipa trebuie să obțină numai rezultate pozitive în disputele cu FCM Câmpina, Conpet Ploiești, FC Zagon, Argeșul Pitești și Fortuna Câmpina. De asemenea, principalul antrenor al Chindiei își dorește o victorie și cu FC Păpăuți, astfel încât moralul jucătorilor să fie ridicat înaintea ciocnirilor cu cele mai puternice echipe din serie.

„Efectuarea unei pregătiri de iarnă bune ne oferă toate circumstanțele că suntem pregătiți pentru reluarea campionatului. Jocurile reușite în amicale ne-a arătat că putem ajunge la cele mai bune rezultate și în disputele pe puncte. Singura problemă care ne dă mari bătăi de cap este cea a jucătorilor accidentați pe care îi avem în lot. De când antrenez, niciodată nu am avut parte de atâția jucători invalizi. Terenurile și condițiile grele de antrenament ne-au împins să pierdem o groază de jucători în intersezon. Chiar dacă avem nu mai puțin de opt fotbaliști cu probleme medicale nu ne permitem să facem vreun pas greșit. Trebuie să câștigăm cu orice preț meciul cu FC Păpăuți, astfel încât moralul jucătorilor să fie unul bun înaintea disputelor cu echipele care au ca obiectiv promovarea. Pe noi ne interesează în mod special cinci meciuri în miniretur, cele cu formațiile prahovene, Argeșul și FC Zagon. Pentru a urca în Liga a II-a la finalul sezonului, trebuie să contabilizăm numai rezultate pozitive în aceste jocuri”, ne-a declarat Silviu Dumitrescu.

Egală cu Ștefănești în ultimul de meci de verificare al iernii

Sâmbătă, pe sinteticul din Voluntari, roș-albaștrii n-au mai reușit evoluția din partida cu ACS Berceni și au terminat nedecis jocul cu ocupanta locului secund din seria C2. În disputa cu ilfovenii, golul dâmbovițenilor a fost semnat de Ghiță, în partea secundă a întâlnirii, când exprimarea echipei a fost una mai mult decât bună. Perforarea porții echipei din Ștefănești l-a dus pe mijlocașul de 31 ani să ajungă unul dintre golgeterii Chindiei în meciurile de pregătire, alături de Văduva, Anton și Săndulescu. În urma reușitei cu ilfovenii, Ghiță a ajuns la cota 3, iar primele goluri au venit împotriva unor formații precum Juventus București și Inter Cristian. De asemenea, pentru Chindia, remiza cu formația de lângă București a fost a doua din intersezon, după ce un astfel de rezultat l-a mai înregistrat și cu CS Balotești. Pe de altă parte, gruparea de lângă Turn a finalizat seria meciourilor amicalelor într-o notă pozitivă, după ce au fost contabilizate patru victorii (Sepsi Sfântu Gheorghe, Inter Cristian, Atletic Bradu, ACS Berceni), două remize și două eșecuri (CS Mioveni, Juventus București). În primul meci din mini-retur, Chindia va înfrunta pe teren propriu, pe FC Păpăuți.

Chindia Târgoviște – CS Ștefănești 1-1 (0-0)  Marcator: Ghiță.
Chindia: Popescu – Pătru, Vătavu, Ispas, Dobrescu – Lungu, Anton, Ghiță, Grigore – Săndulescu, Văduva. Au mai jucat: Karim – Căldăraru, Roman, Parghel. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 24 Feb. 2014, 09:27 Stiri
Pe aceeași temă