Chindia joacă două meciuri pe teren propriu în patru zile

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 13:27 Stiri
Chindia joacă două meciuri** pe teren propriu în patru zile

Încropită în mai puțin de două săptămâni, noua echipă de la Târgoviște se prezintă în fața suporterilor și azi, și vineri, și poate ieși bine din prima dublă serioasă a sezonului. Chindia dă piept cu Slatina în turul IV al Cupei României, iar la sfârșitul săptămânii înfruntă Civitas Făgăraș în runda inaugurală a campionatului Ligii a III-a.

„Vreau să facem treabă, altfel nu veneam aici. Am reușit să strângem jucători pentru un lot competitiv. Cu ce am mai găsit aici și cu ce am putut să transferăm, pe ultima sută de metri, ne dorim să avem un joc bun și să îi răsplătim pe târgovișteni, care știu că sunt mari iubitori de fotbal”, declară Mugur Porumbacu, proaspăt instalat în funcția executivă de la Chindia.

Porumbacu a petrecut ultimele zile la stadionul Eugen Popescu, pentru a pune la punct toate detaliile primelor prezențe ale echipei în fața propriului public.

„Nu am nimic cu antrenorii!”

Președintele Chindiei Târgoviște a ținut să demonteze zvonurile conform cărora nu i-ar dori la echipă pe Silviu Dumitrescu și Vasile Bârdeș. „Să fie foarte clar, nu am nimic cu nimeni de la Târgoviște. Sunt în relații bune cu toata lumea, inclusiv cu antrenorii de la seniori. Voi merge cu Dumitrescu și Bârdeș sâmbăta și duminica în județ, să căutăm jucători”, a precizat Porumbacu.

Chindia are drept obiectiv clasarea în primele cinci echipe ale seriei la finalul turului.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 13:27 Stiri
Pe aceeași temă