Chindia a defilat la Slatina: „Ne așteptam la mai mult din partea echipei AS Milcov”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 18:33 Stiri
Chindia a defilat la Slatina:**

AS Milcov, echipa din Liga a IV-a Olt, și-a încheiat parcursul de la nivelul Cupei României, după ce marți a pierdut, cu scorul 1-7, partida disputată în compania divizionarei C, Chindia Târgoviște.

Meciul de pe Stadionul „Metalurgistul” din Slatina a fost la discreția Chindiei Târgoviște, divizionara C deschizând scorul la 15 minute după fluierul de start al arbitrului. După o greșeală a apărării formației AS Milcov, Popa a deschis scorul, înscriind din fața porții. 10 minute mai târziu, același Popa va majora scorul, după o pătrundere pe partea dreaptă. Anton va marca pentru 3-0 cu un șut de la 18 metri, iar, până la pauză, formația gazdă va reuși golul de onoare, Ghiță înscriind după o centrare venită de pe partea dreaptă.

În actul secund, formația vizitatoare va majora scorul la 7-1, pe lista marcatorilor trecându-și numele Popa (de două ori), Cherchez și Anton.

AS Milcov: Bărboianu – Georgescu (46 Matei), Ignat, Mantea (76 Alexie), Dumitru – Rădulescu, Tudor (c) (64 Fieraru), Jianu (50 Ghebaru), Dumitrescu – Vasilescu, Ghiță. Antrenor: Cătălin Ristea.
Chindia Târgoviște: Cristică – Pătru (c) (68 Daia), Vătavu, Ispas (32 Cernea), C. Dinu – Voinea, Grigore (46 Parghel) – R. Dobre, Anton, Cherchez (73 Ghinea) – Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ristea: „Ne-a lipsit ambiția pe care am avut-o în meciul cu CS Podari”

După ce a eliminat Sportul Vișina Nouă și CS Podari, AS Milcov spera să poată trece și de FC Chindia Târgoviște, însă formația din județul Olt a fost inferioară divizionarei C din Dâmbovița în partida contând pentru faza a IV-a a Cupei României.

Antrenorul de la AS Milcov, Cătălin Ristea, spune că băieților săi le-a lipsit ambiția și nu au făcut față fizic adversarilor de la Târgoviște. „Nu sunt dezamăgit după acest joc, am întâlint o echipă bună, nu este o surpriză pentru mine. Ne-a lipsit ambiția pe care am avut-o în meciul cu CS Podari, dar nu ne așteptam la o diferență atât de mare. Golurile au fost înscrise foarte repede, iar noi am căzut fizic”, a spus antrenorul de la AS Milcov, Cătălin Ristea.

Nicu Croitoru: „Ne așteptam la mai mult din partea echipei AS Milcov”

FC Chindia Târgoviște nu a avut niciun fel de probleme în fața grupării din Liga a IV-a din județ, AS Milcov, formație ce reușise să elimine două divizionare C în tururile precedente.

Antrenorul de la Chindia Târgoviște, Nicu Croitoru, spune că elevii săi au tratat cu maximă seriozitate acest joc, pentru că se aștepta că adversara din Olt să le pună probleme. „Am tratat serios jocul, ne bucurăm că am reușit să marcăm șapte goluri, pentru că în pregătiri nu am nimerit poarta. Pentru că începe campionatul, noi sperăm să fructificăm toate ocaziile și să facem cât mai puține greșeli. Am avut un joc ușor la Slatina, ne așteptam la mai mult din partea echipei AS Milcov, pentru că aveam informații despre gruparea din Olt. Se apropie startul campionatului, suntem la un alt nivel de pregătire, golurile au fost înscrise destul de repede, iar ei au căzut fizic. Nu au arătat mare lucru adversarii noștii din Cupa României”, a spus Nicu Croitoru.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 18:33 Stiri
Pe aceeași temă