Cătălin Cighir, directorul LPS, favorit să preia Gloria

Mihai Andries 24 Oct. 2012, 06:29 Stiri
Cătălin Cighir, directorul LPS, favorit** să preia Gloria

După ce luni seară, Ștefan Stoica, instalat la cârma Gloriei Buzău în vară, a șocat anunțând că ,,divorțează” de echipa din Crîng, conducerea clubului caută soluții pentru postul de antrenor. Pe listă se află mai mulți tehnicieni tineri însă, principalul favorit este Cătălin Cighir (38 de ani), nimeni altul decât proaspătul director al Liceului cu Program Sportiv din localitate. Cel menționat a discutat cu președintele grupării buzoiene, Dan Tulpan și urmează ca în cursul zilei de astăzi să pună la punct toate detaliile contractului și să conducă primul antrenament dacă cele două părți vor ajunge la un acord.

,,Sigur că mă onorează propunerea de a antrena Gloria Buzău care reprezintă un nume și în fotbalul românesc. Totodată, pentru mine este și o mare provocare. Gloria Buzău nu se refuză, dar sunt mai mulți factori care stau la baza luării unei hotărâri. În cursul zilei de mâine (n.r. astăzi), ne vom întâlni din nou să discutăm și după aceea voi da un răspuns concret”, ne-a declarat Cătălin Cighir.

Acesta a evoluat în trecut la juniorii Gloriei Buzău pe postul de portar, iar ca antrenor a pregătit și pe fosta CSM Rm. Sărat, actuala Olimpia.

În ceea ce îl privește pe Ștefan Stoica acesta și-a prezentat demisia invocând motive personale, și anume că soția sa are unele probleme medicale și trebuie să stea la Chișinău unde va suferi o intervenție chirurgicală la ochi.

Articol de Adi SOARE

Mihai Andries 24 Oct. 2012, 06:29 Stiri
Pe aceeași temă