Caransebeșul s-a înțeles cu Bojin și îl așteaptă pe Gherman

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 23:00 Stiri
Caransebeșul s-a înțeles cu Bojin** și îl așteaptă pe Gherman

Autoritățile locale din Caransebeș au ajuns la un acord, cel puțin până în vară, cu impresarul Eutin Bojin. Acesta se va ocupa de destinele echipei în retur în încercarea de a o repune pe picioare. Una dintre primele decizii ale acestuia e aducerea antrenorului Stelian Gherman (Unirea Alba Iulia).

Parteneriatul dintre club și firma Narcisa Sport Construct a agentului FIFA prevede ca aceasta din urmă să se ocupe de managementul clubului până în vară. După care se va analiza dacă colaborarea e de bun augur. Eutin Bojin dorește să includă în proiect câțiva investitori noi, vorbindu-se de fostul fotbalist Raoul Burtea din Arad și încă un investitor din zona Drobetei. Conducerea administrativă rămâne aceeași pe hârtie, Cosmin Popovici urmând să continue ca vicepreședinte.

Altfel, „gugulanii” încearcă pe ultima sută de metri să se prezinte decent în prima etapă a returului. Săptămâna aceasta antrenamentele au fost conduse de Vasile Mănescu, noul director sportiv al clubului, fost antrenor al Drobetei. Acesta a avut la dispoziție doar câțiva dintre jucătorii din tur ai lui FC Caransebeș, unii dintre ei reîntorși la echipă: Ad. Ganea, Șandru, Suru, Opriș, Cioloca și Văcărescu. Restul lotului va fi completat cu jucători de la echipa a doua din Liga a IV-a dar și de noile transferuri pe care le va realiza impresarul Eutin Bojin. La conducerea tehnică e dorit antrenorul Stelian Gherman, însă acesta încă nu și-a încheiat toate socotelile cu Unirea Alba Iulia, club aflat în insolvență.

„Nu o să facem un lot așa mare pentru prima echipă. Primordial e să stabilizăm echipa, marți va avea loc un joc test între prima și a doua echipă, care se pregătesc împreună. Au sosit câțiva jucători noi și vor mai veni”, ne-a spus Bojin.

Victorie pentru echipa a II-a cu Moldova Nouă

Între timp noua conducere a asistat la prima etapă a returului Ligii a IV-a, acolo de unde FC Caransebeș II a înfruntat CS Moldova Nouă. Semnalele sunt pozitive aici, Dan Șandru (deja veteran la prima echipă) și tânărul Țuțul (16 ani), văzut deja ca o soluție în Liga a III-a, au semnat punctele victorioase ale „gugulanilor mici”, scor 2-0, cu puternica formație de pe Clisură. În prima etapă a returului din Liga a III-a, Caransebeșul va înfrunta codașa CS Vladimirescu.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 23:00 Stiri
Pe aceeași temă