„Câinii” de la prima echipă au făcut scandal la Dinamo 2

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 18:30 Stiri

Jucătorii pe care Flavius Stoican îi „detașează” la formația secundă nu se pot acomoda cu condițiile din Liga a III-a. Fotbaliștii sunt acuzați de stafful tehnic de la Dinamo 2 că nu iau în serios antrenamentele și că la partidele oficiale sunt printre cei mai slabi de pe teren.

„Câinii” se apără și susțin că antrenorii de la echipa a doua exagerează și că nu este cazul să suporte consecințele unor fapte ce le sunt prezentate conducătorilor într-o dimensiune mărită artificial. Scandalul din club a pornit miercuri după-amiază, când, conform unor surse, patru jucători din anturajul primei formații ce au mers la Dinamo 2 s-au antrenat cu indolență sub comanda lui Mugurel Cornățeanu.

Asanovic, Giurgiu, Chiriță și Krausz, „eroii” negativi

Tehnicianul le-a atras atenția că nu este mulțumit de aportul lor la ședințele de pregătire, însă lucrurile nu s-au îndreptat. La jumătatea antrenamentului, „principalul” a oprit brusc exercițiile și a anunțat întreaga echipă că ședința se suspendă. I-a trimis pe jucători acasă, sub pretextul că fotbaliștii de la formația mare iau în bătaie de joc indicațiile sale. În vizorul lui Cornățeanu erau Antonio Asanovic, Alex Giurgiu (transferat de la Astra pentru prima echipă), Alexandru Chiriță și Raul Krausz.

Ionuț Negoiță și Constantin Anghelache au aflat despre actele de indisciplină de la Dinamo 2, iar miercuri seară au avut discuții cu jucătorii în cauză. Șefii le-au explicat că datele și referințele ce vin dinspre stafful tehnic de la echipa a doua în legătură cu evoluțiile lor nu sunt îmbucurătoare și că, astfel, își pot compromite șansele de a juca regulat pentru formația mare. Antrenorul Mugurel Cornățeanu va întocmi și referate privind comportamentul „revoluționarilor”, iar conducătorii vor lua măsuri.

Tehnicianul nu a dorit să comenteze aceste informații.

Asanovic este în mare pericol

Cel mai rău văzut dintre jucătorii care au făcut atmosferă proastă la Dinamo 2 este Asanovic, potrivit unor surse din anturajul echipei. Croatul de 22 de ani nu pune osul la antrenamentele de la echipa secundă și nici măcar nu evoluează la un nivel decent în partidele din Liga a III-a. Fiului fostului mare internațional croat Alioșa Asanovic i se reproșează și golul pe care l-a primit Dinamo în derby-ul cu Steaua, când Keșeru a egalat în minutul 89, într-o fază în care fundașul l-a scăpat pe stelist de sub supraveghere.

5 este locul pe care se află Dinamo 2 în seria a 3-a din Liga a III-a, cu 25 de puncte adunate

Articol scris de Cătălin MUREȘANU și Marius PITARU

 

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 18:30 Stiri
Pe aceeași temă